REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Baie de mulțime! Președintele Klaus Iohannis, prezent la Constanța

Baie de mulțime! Președintele Klaus Iohannis, prezent la Constanța

Replica API 16 septembrie 2019 | 02:04 544

Adunarea Regională Sud- Est a PNL

Adunarea Regională Sud- Est a PNL

Președintele României, Klaus Iohannis, a sosit sâmbătă, 14 septembrie a.c., la Constanța pentru a participa la Reuninea Regională a Organizațiilor PNL. Evenimentul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

A fost primit cu aplauze iar simpatizanții îi scandau numele.

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța: "Sunt onorat să vă urez 'Bine ați revenit la Constanța'. PNL a reușit să câștige alegerile euuroparlamentare și să salveze din gherele PSD justiția.Victoria a fost posibilă datorită tuturor,a avut în spate munca și credința tuturor că suntem de partea istoriei.E rezultatul parteneriatului dintre președintele Klaus Iohannis si PNL. Victoria de la referendum ne arată ca România e una a valorilor libertății, a valorilor occidentale.Ne aflăm în fața unei competiții mult mai importante.Pentru următorii 5 ani, președintele României va fi domnul Iohannis", a spus Huțucă.

Prim vice președintele PNL, Iulian Dumitrescu: "Toți cei care iubim România suferim pentru că țara noastra,sub o guvernare dezastruoasă, s a transformat într-o țară a extremelor. Avem nevoie de o Românie normală, iar cel care a fost campionul și a ținut steagul la nevoie, cel care a ieșit în stradă și care se află azi cu noi este președintele României,Klaus Iohannis. O Românie normală e o Românie care ne- o dorim cu toții iar Klaus Iohannis este garantul acestei Românii", a spus Dumitrescu.

Raluca Turcan, prim vicepreședinte: "Vin de la Sibiu, am făcut mai mult ca de la Londra. Vă aduc un mesaj al unor oamenilor care au avut un lider eficient: Klaus Iohannis este un președinte eficient. De 3 ani, putem spune ca președintele si PNL am reprezentat rezistența împotriva politicii nocive a PSD. Asistăm la ultimele zvâcniri ale guvernului PSD. Au dat legi in favoarea corupției și au pus în libertate 19 mii de infractori. Au apăsat traiul românilor cu povara unor creșteri uriașe. Școli insalubre, copii care fac autostopul. Am convingerea că la vit această batjocoră va fi oprită. Nu doar ca va trebui să i dăm jos de la guvernare,dar va trebui să dustrugem sistemul care l-au construit. PSD a dat naștere unei guvernări care a decis împotriva românilor.La vot, vă chem să i facem să plătească. Virbiți om cu om,convingeți-i pe români să voteze Klaus Iohannis, pentru ca impărtăsește aceleași valori cu românul de rând.Noi clădim viitorul, copiii noștri vor clădi viitorul" a spus Turcan.

Rareș Bogdan, prim vicepreședintele ales al PNL: "Mă bucur să fiu aici, pentru prima dată în istoria mea de vorbitor am pus câteva idei pe hârtie pentru a nu uita ceva. În martie, vă spuneam că PNL va câștiga alegerile europarlamentare. Pe 26 mai,PNL a câștigat.Bătlia continuă, PNL trebuie să câștige. Iohannis trebuie să câștige cel de al doilea mandat pentru cetățeni. De acolo, calea e deschisă. Partidului i se deschide calea unei guvernări. PNL merită să ajungă acolo.O țară normală este aceea în care un președinte vine printre oameni zâmbitori care îl aplaudă. Oriunde are loc adunare PSD sunt scoși pe ușile din spate. O țară normală e o țară din vis. În vis o aveau și cei care au plecat din țară. I-a alungat PSD. Copilașii adorm făra să fie sarutați pe frunte de părinți. O țară normală e aceea în care un om harnic nu devine bătaia de joc a unuia care a furat o țară întreagă, o țară normală este aceea în care clanurile care cumpără politicieni, pleacă, părăsesc politicul, o țară unde nesimțiții se uită de sus nu este normală. Cum ajungem la normalitate? Avem cea mai puternică armă: un vot pentru români, un vot pentru Klaus Iohannis și România ajunge la normalitate. România are nevoie de Klaus Iohannis pentru că are obraz, are decență".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incantatoare daca nu ar fi complet INUTILA MOBILIZAREA postacilor pzdisti! Ba fraierilor, chiar atat de batuti in cap sunteti baaa? Neuronul vostru chiar nu pricepe ca alaturi de vaca siderata din Videle ati ajuns sa rada si copiii de tzatza de voi?
1
0
Acelasi rahat! Partide pline cu scandalagii si incopetenti, care nu vor altceva decat, puterea!
3
5
muie ma-ta , muie a luat de la negrii , de aceea ai iesit negru in cerul gurii ?la rahova va intra nevasta-ta proxeneta !
2
5
PNL, mai ales Rares Bogdan sa mearga inainte ca tavalugul peste psd-eii astia care-au nenorocit tara, care-au furat, in continuare fura cu pensiile speciale, cu fii, nepoti, cumnati, cumetrii, amante angajati cu nemiluita si pe 'jde mii de euro pe luna la stat, ii vedem in primariile locale, in deconcentrate si-n ministerele impuiate de psd..La toti astia sa spuna PNL fermca le scoate imediat paiul din gura, altfel sug astia si ultimul leu de la buget! Fara pensii speciale! Nu numai la parlamentari si primari! Nici la magistrati si militari.. LEGEA SALARIZARII si LEGEA PENSIILOR. Atat.
6
3
Baie care care baie.Hai sa fim seriosi 20de persoane restu adusi cu plata.Nu ma contraziceti va rog participam daca era vb de 200ron.La ceu 50 sa stea masa sa urle moca.
5
5
Serbanica al meu a devenit si homosexual
2
2
Muie psd muye draqnea. Altii urmeaza sa se alature lui draqnea la Rahova. Ti ai draq de neam de secaturi hoti si koorve.
9
8
Model T200 casat trimis din Germania sa ne extermine.
11
9
Uite un titlu mai bun la articolul asta. KLAUS A FOST IGNORAT DE CONSTANTENI.
18
10
constanteni prosti. mergeti in orasele mari care nu sunt conduse de pizdisti si vedeti cum arata nu constanta.
13
9
Muie psd muie draqnea. Muie cocalarii muie securistii
14
16
Nu ma intereseaza nici un partid . Dar , Romania este impartita , fix in jumatate : Transilvania , Banatu voteaza doar dreapta , iar Moldova , Dobrogea , Muntenie si Oltenia sunt total de stanga . Plus intre regiuniile amintite , sunt mentalitati radical diferite . De ce Nord Vestu tarii arata ca-n vestu Europei , iar Sud Estu se zbate intr-un capitalism pur balcanic , cu smechereala , coji de seminte si manele ? Este un aspect real .
20
6
Gasca de incompetenti toti. Ne-am saturat de voi
22
6
Niciun lunetist pe la ferestrele din marele zid chinezesc? Asa stiu ca se numeste sirul de blocuri de acolo. Deci, niciun lunetist care sa-i futa un glont in cap acestui bou?
10
17
Futu-l in gat de Muianis ca de la Mangalia la Cta de abia se circula...mm de cacat.
20
15
sa mai spuneti ca replica e ziar psd-ist iata ca e pnl-ist unde plm au vazut astia baie de multime? ca in afara de cativa oportunisti si cativa curiosi nu am vazut pe altcineva!!!
22
15
Baie? Deci e mai curat mai uscat. Orice baie e buna , in mare, in rau, baie de multime. Uite asa vom vota tot Iohannis. Ce altceva cu contracandidatii pe care-i are? Multimea votaza, mai o baie, mai un miting...
11
6
Dar ce a facut iohanesburg asta, ca eu in 5 ani nu am vazut absolut nimic. Poate doar a in urcat lucrurile si sunt sigur ca si a facut a 7 a casa sau poate aia de la miami unde ii place sa mearga.
23
19
Septimiu e suparat tare: dorea sa pupe dogul german sub coada dar se pregatea altul inaintea lui. Rabdare, cacatel, rabdare!
21
10
Am fost acolo.Au ramas grupuri de oameni in afara Casei de Cultura asa de multa lume era.
22
5
PSD-distii,sa sugeti PULA si sa luti la MUIE.
20
21
Unde-i "baia" ma? Sunt niste ciumeti locali si spp-istii care au grija de dulap.Inarmati sun toti pentru ca toti politicienii au trecut pe la Baneasa pe la cursuri de securist.Smecherul ala cu palaria alba ...
25
15
sunteti tari in gura pe net ! De ce nu l-ati huiduit pe iohannis pe strada ??? Va manca populatia manca-mi-ati cacatul de lasi si muisti !!!
24
18
va e foame dragii mei, ati turbat di nervi, v-ati sters pi bot di magiun? faseti-va valizili, la puscarii cu voi
9
6
Romanii sunt retardati ca aleg numai securisti ca klaunul iohannis, bashinesu traian, dracnea, poanta etc.
22
17
Un rahat intr-o multime de rahati
29
18
Baie de multime? Asa murdar era? A reusit sa spuna buna ziua!? O sala plina de gura casca si speculanti de functii si linguseli.
37
15
Der Spionen Poponaren-JohANuus si PeNaLii-o haita de spioni fascisti si bozgori asezonati cu multe cuurvee cu stabilitate in sugerea polului cand e taree. Jos Tzeapa Imbarligata !
27
17
ERATA. JohANuus si PeNaLii-o haita de spioni fascisti si bozgori asezonati cu multe cuurvee cu stabilitate in sugerea polului cand e taree. Jos Tzeapa Imbarligata !
32
17
Baaa, papagali rosii ce sunteti, voi singuri va bagati in seama, restul romanilor deja a tras apa dupa ciuma rosie cu a sa mandra conducatoare, vaca proasta gramada de Videle!
31
36
Dispera PiZeDeii..Corabia se scufunda...
21
30
ca romanu" sa inecat mancand de la neamt cacat... neamtu"dupa 5 ani sa sculat muie in gura el va dat... si inca 5 ani mai departe de muie o sa aveti parte...succesuri gugalanii mei ,muie veti lua mereu.
23
20
eu sunt la atos ma doare la banana de voi si de vizitele voastre chiar daca de curand am inytrat si io in pnl .Oricum PNL - PSD este fix aceiasi mizerie,m-am convins rapid de asta .IohAnus ia-ti adio de la lume ca nu vei mai pupa alt mandat .Auf viterzein
24
16
Corect pt. cel de mai jos
27
17
NU VOTATI PNL,,NU VOTATI TRADATORI ,,NU VOTATI TROMPETE,,NU VOTATI JIGODII,,PROGAM ELECTORAL PE 5 ANI JOS IOANNIS,,
41
25
Adevarul e ca presedintele a facut multe pentru tara...a vandut-o cu totul!!!
54
25
Respect si succes, d-le Presedinte. Jos tradatorii. Jos mafia Ciumei Rosie.
29
54
Nu va impacientati jumatate din baia de multime erau pzdei travestiti sa spioneze programul de guvernare PNLului dar n-au reusit sa afle nimic de parca n-ar exista,ori este atat de secret ca nu stie nimeni de el!
40
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108