REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Balaban, mâna dreaptă a lui Nuredin Beinur și protejatul lui Becali, rămâne cu cazierul pătat

Balaban, mâna dreaptă a lui Nuredin Beinur și protejatul lui Becali, rămâne cu cazierul pătat

Replica API 5 iulie 2022 | 00:00 2629

Nelu Mihai Balaban, mâna dreaptă a lui Nuredin Beinur, vrea cu orice preț să devină alb ca lacrima. Acesta a depus o nouă cerere de reabilitare judecătorească, înregistrată la Tribunalul Constanța pe 4 februarie. Din nefericire pentru el, cererea i-a fost respinsă prin sentința din 10 iunie 2022, care nu a fost definitivă, pe 27 septembrie 2022 urmând a se judeca apelul. Balaban a fost protejatul lui Gigi Becali, cât timp acesta s-a aflat în pușcărie. Ba chiar s-a spus că latifundiarul l-ar fi angajat după eliberare.

Mihai Nelu Balaban

Mihai Nelu Balaban este membru a două grupări de crimă organizată din România. În 2008, el a fost condamnat la doi ani şi şase luni, pentru proxenetism şi trafic de persoane, în dosarul clanului Cămătarilor. Ulterior, a fost judecat - în dosarul clanului Beinur - pentru şantaj: a participat, alături de liderul Beinur Nuredin, la şantajarea unui om de afaceri din Mangalia. Potrivit anchetatorilor, Balaban era şoferul şi secretarul lui Beinur, îi conducea maşina şi purta convorbiri telefonice în numele acestuia.

În septembrie 2012, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Nuredin Beinur la un an cu suspendare, la fel şi pe Nuredin Erchin şi Valentin Popa. Mannix Pădure s-a ales cu un an şi şase luni cu executare, pe când Emanoil Hanganu, şeful Corpului de Control al Primăriei Mangalia, a primit patru luni cu suspendare. Nelu Mihai Balaban, Constantin Ovidiu Pop şi fostul adjunct al Poliţiei din Neptun, Cristinel Niţoi au fost achitaţi. Decizia a rămas definitivă la Înalta Curte de Casație și Justiție, în 2015. Însă, Balaban a fost condamnat pentru consum de droguri, ajungând, în cele din urmă, la penitenciar, acolo unde s-a întâlnit cu Gigi Becali. Acum, acesta încearcă să-și curețe cazierul. Pe 4 februarie a depus o nouă cerere de reabilitare, refuzată însă de magistrații Tribunalului Constanța, prin sentința din 10 iunie, la care Balaban a depus apel, care are primul termen pe 29 septembrie 2022.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Balabane , nici in visele tale cele mai ..umede ..nu te gandeai ca vei ajunge la ziar.Acum te crezi si tu mare ...smecher.
2
0
Un g**s care se crede Van Damme! Un agramat si un incult! De toata jena!
3
0
pe asta si pe Sava ii frecam in phunduletz la parnaie
2
0
Pentru ca detinutii care au comis fapte mai marunte si fara violenta sa aiba o viata mai sigura in puscarii,indivizii periculosi trebuiesc lasati in libertate.
2
0
Stiri cu ciorri obosite.fmm de cioarra borata
3
0
Cazierul curat ca se fac angajari la politie fara concurs, postul lui nitoi este vacant
2
0
Un gainar din Mangalia, t***n borat
3
0
Neinteresant ,un g***i
1
0
Stiri de km cu cocalari
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108