REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Balenciaga a gafat-o, de data asta, brandul și-a pus în cap o lume întreagă

Balenciaga a gafat-o, de data asta, brandul și-a pus în cap o lume întreagă

Valentina CAMARA 25 noiembrie 2022 | 00:00 844

De mai bine de 24 de ore, toată lumea vorbește despre Balenciaga. Din păcate, nu în cel mai pozitiv mod posibil. Brandul de lux a făcut o gafă colosală pe care, oricât de mult s-ar chinui să o repare, pare că este mult prea târziu pentru asta.

Balenciaga a șocat mereu prin piese vestimentare și accesorii. Brandul nu s-a încadrat deloc într-un tipar, ci extravaganța a fost cuvântul care l-a definit cel mai bine. Acum, cu sau fără să își dorească asta, asupra celor de la Balenciaga a fost îndreptat un întreg val de hate și de critici. Motivul?! Modelele celei mai noi campanii.

Balenciaga a lansat colecție nouă și s-a folosit de copii minori. Nimic ciudat până aici, dar faptul că au introdus accesorii erotice în cadrul cu cei mici nu a fost deloc pe placul fanilor. Nimeni nu și-a putut justifica alegerea brandului, mai ales că este pentru prima dată când o gafează atât de tare. Minorii au fost fotografiați în fel de ipostaze, iar în cadrul apăreau jucării și accesorii erotice. Indiferent de care ar fi fost ideea din spate, nimeni nu a gustat conceptul campaniei.

Cei care obișnuiau să cumpere accesorii și haine semnate de Balenciaga au început să declare război brandului. Zeci de tiktokeri au aruncat la gunoi genți de mii de euro și este abia începutul. Brandul a postat un mesaj prin care și-a cerut scuze, dar se pare că a fost prea târziu, zutv.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272