REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Banca Centrală Europeană lansează un program de achiziții MAMUT: 750 de miliarde de euro pentru lupta împotriva coronavirusului COVID-19

Banca Centrală Europeană lansează un program de achiziții MAMUT: 750 de miliarde de euro pentru lupta împotriva coronavirusului COVID-19

Replica API 19 martie 2020 | 09:23 1491

Banca Centrală Europeană (BCE) anunță lansarea unui program de achiziții pentru combaterea pandemiei de COVID-19, în valoare totală de 750 de miliarde de dolari, potrivit unui comunicat publicat pe BCE. Achizițiile vor putea fi făcute până la sfârșitul anului 2020, relatează mediafax.

Consiliul guvernatorilor a decis, miercuri, lansarea unui nou program de cumpărare de active în sectorul privat și public pentru a proteja politica monetară în contextul răspândirii infecțiilor cu coronavirus.

Consiliul guvernatorilor va încheia achizițiile de active nete în cadrul acestui program după ce criza provocată de COVID-19 se va încheia, dar nu înainte de sfârșitul anului 2020.

„BCE se va asigura că toate sectoarele economiei pot beneficia de condiții de finanțare care le permit să facă față acestui șoc. Acest lucru se aplică în mod egal familiilor, firmelor, băncilor și guvernelor”, menționează comunicatul publicat pe site-ul oficial al BCE, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
F, f bine, asa si trebuie! In felul asta si tinand cont si de faptul ca frontierele UE sunt inchise pt ...altii , migrantii care tot incearca sa forteze granita UE, Greciei, vor fi disciplinati.Le convine sau nu, asta e ! Daca le convine, mars inapoi acasa si protestati impotriva nemernicilor care va distrug tara. Nu trebuie sa le mai permitem atarnatorilor astia sa tot provoace scandal, sa arunce cu pietre!!??, sa fie ...primitivi , sa polueze atmosfera in UE. Nu le convine ceva, sa protesteze, sa arunce cu ce vor in capul sefilor lor, nu sa faca scandal aici.Asa ca, mars in tigania vostra
2
0
Asa este. Nu exista echipamente pt.protectie oamenii care pot iesi din casa isi acopera gura cu baticul .Este bataie de joc ,si frumusetea este ca nici nu pot protesta ca nu mai e voie.Acum toti banii alocati de UE vor lua calea buzunarelor hotilor de la putere.Si virusul va triumfa.Nu ne ramane decat sa stam in case si sa ateptam sa murim ca prostii.
1
3
despre un program economic de protejare si relansare pentru cine scapa
3
2
Nu sunt masti si manusi in ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Despre ce program vorbiti voi ?
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212