REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Banca Transilvania se joacă din nou cu nervii clienților

Banca Transilvania se joacă din nou cu nervii clienților

Replica API 19 decembrie 2019 | 00:24 1370

Clienții Băncii Transilvania au întâmpinat din nou probleme în a-și accesa contul. După ce vineri și luni, 13 respectiv 16 decembrie sistemul de internet banking a picat, miercuri, 18 decembrie clienții băncii au rămas din nou fără acces online la banii lor, întrucât sistemul este picat de câteva ore bune.

Clienții băncii sunt întâmpinați la apelul efectuat către operatorii call center cu mesajul că 'momentan sistemul BT 24 funcționează cu dificultăți, este posibil să aveți dificultăți la logare' însă dificultățile nu sunt nici pe departe dificultăți întrucât logarea este imposibilă.

”Dragi clienți, BT24 Mobile Banking (pe Android) funcționează cu intermitențe, ne pare rău pentru veste și vă asigurăm că analizăm situația. În funcție de operațiunile dorite (verificare cont, plăți, schimb valutar etc.), alternativele sunt următoarele: BT24 Internet Banking, BT Pay, bancomatele și sediile noastre. Ne cerem scuze pentru disconfort. Pentru detalii și suport, suntem aici sau prin colegii de la call center, 0264308028, contact@btrl.ro”, transmit reprezentanții băncii pe pagina de Facebook. Nici viramentele nu se fac în parametri normali, mai mulți clienți ai companiei acuzau pe pagina de Facebook a băncii că nu pot intra în posesia banilor.

”Sunt probleme de câteva zile bune nu de ieri de azi, ar cam trebuie rezolvate cât mai repede că la comisioane când ne luați noi nu spunem că "ne pare rău", ”Și vineri a fost problemă, iar dacă suni la ei stai o oră, deja înveți melodia pe de rost, așa că și call center este tot nefuncțional”, ”Bine că ați desființat sedii de bănci, acum dacă nu merge nici banking-ul, stăm la coadă ca pe vremuri. Abonamentul bănuiesc că îl vom plăti integral...”, sunt doar câteva dintre comentariile clienților.

UPDATE:

Mesaj al Băncii Transilvania, ora 18 decembrie:

"Problema aparuta la BT24 mobile banking a fost rezolvata prin publicarea unei noi versiuni a aplicatiei in Play Store. Updateul rezolva problema. Intreg serviciul (inclusiv mobile banking) este functional. Ne pare rau pentru neplaceri, suntem aici pentru ajutor".

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jurnalistii de la Replica nu scriu de diplomele false de la Spiru, pentru ca, probabil, de acolo le au si ei, obtinute in aceleasi conditii.
3
1
Capitalul de la Caritas! Cu asta s-a infiintat BT-ul. Acum vor sa o vanda.
0
2
s-a stricat si BT asta de vreo 2 ani...
4
1
Toata ziua cei de la cotidianul Replica scrie articole ca a cazut internet banking la noi.Dar de ce nu scrieti de diplomele false de la Universitatea Spiru Haret de unde toti politistii din romania si-au facut rost adica bancomatul de emis diplome???.
11
7
Nu numai cu internet bankingul. le dai in scris ca nu vrei sa primesti publicitate, iti trimit plicuri sms-uri si telefoane la 8 dimineata. le spui ca vrei contract scris semnat si stampilat pentru depozit, te trimit la bancomat unde iti da o fituica ca un bon fiscal care se sterge. le spui ca iti trebuie card ptr plati UK iti dau Visa Electorn. Le spui ca nu vrei overdraft iti activeaza automat unul si tot asa. ANPC respinge plangerile ca nefondate, ANSDCP le da avertisment cand pe altii ii rupe cu amenzile pe acelasi articol si toate institutiile statului se fac ca ploua cand e vorba de BT!
10
1
Pentru prostutzul de mai jos: Este cea mai puternica banca! Dar, dupa cum am scris si zilele trecute, nu s-a dezvoltat pas cu pas, ci exploziv. Are si Iohannis dreptate, sarmanul: lucrurile trebuie facute pas cu pas! Sunt 3 sisteme informatice comasate intr-unul singur: BT, Volksbank, Bancpost. Sunt baze de date enorme. Sunt milioane de operatiuni. Asta este! Vor mai fi probleme pana cand se va rezolva totul. Rabdare! Este, totusi, cea mai mare banca din Romania, merita sustinuta.
5
7
cea mai slaba banca
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272