REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Bănci în toate stațiile RATC din Constanța. VIDEO

Bănci în toate stațiile RATC din Constanța. VIDEO

Replica API 6 februarie 2019 | 00:14 576

Angajații Primăriei Constanța au început, miercuri, 6 februarie a.c., montarea a 250 de bănci în staţiile Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) din tot oraşul.

Băncile sunt destinate spațiilor de așteptare a mijloacelor de transport în comun care nu dispuneau de această dotare. Miercuri, 6 februarie a.c., lucrătorii montează bănci în stațiile de pe bulevardele Tomis și Mamaia, iar joi, 7 februarie a.c. vor continua cu I.C. Brătianu și Alexandru Lăpușneanu.

De asemenea, 40 de coșuri de gunoi se montează pe strada Ștefan cel Mare și pe străzile adiacente, după ce cu puțin timp în urmă au fost amplasate bănci.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fure mai putin ca orasul arata si asa jalnic! 1. In statii trebuie sa existe refugii acoperite pt. Ploaie si vant. 2 Sa puna inapoi bancile care Erau...frumoase, ornamentale, din fier frumos lucrat, cu spatar si sezut din lemn tratat, nu fier, apropo sa faca copiii lui boli cand stau cu fundul pe fier atat in ger cat si in arsita! 3. Spatii ornamentale cu pomisori si flori. 4. Nu in ultimul rand cosuri , cosuri de gunoi cu pungi ecologice in ele!!!!! GRAFICE CU ORARUL AUTOBUZELOR si chiosc in FIECARE statie! Asa trebuie sa arate o statie in judetul si orasul CONSTANTA!......PORT MARITIM
2
0
Ce banci de cacat..table ordinare. Muie Fagadau. Sa ti.moara copii de cancer la pula sau pizda.
5
1
muie fagadau!! bancile sunt prea joase, fara protectie la intemperii.
5
0
Ati facut orasul praf,incompetentilor. Piste de biciclete care arata jalnic si nu sunt folosite, bancute unde poate doar in iad vezi asa ceva. Incompetenti, pungasi, spagari, nenorociti - acestia sunt cei din administratia orasului. Rusine, rusine, rusine!
7
0
Noi suntem prosti, ptr ca acceptam aceasta bataie de joc din partea acestor mizerii care doar sa fure stiu. Eu asa bataie de joc nu credeam sa mai traim in 2019! Rusine constanta!
7
0
Au ce fura tiganii, mai bne construiau refufii pentru statiile de autobuz.
5
0
Bancile au wifi?
5
0
Pestele de la cap se inpute ca fagabau borfasul. Ne pieptanam ca babele si la cu r cu initiuativele tov mason fagabou. A instalat panouri stradale cu informare trafic in buricu oarasului, acum banci la fel iar noi de pe varianta care facem naveta ca pe vremea lui ceasca stam la bariera linga un stilp numit statie in ploaie asteptind masina 1 sau mai nou 101 M. Sa vina dricu ca ne-am saturat de ordinar.
11
0
Ce culoare e asta? Parca sint banci pentru cimitir. Sa vedeti cum arata Stefan Cel Mare. Parca sint catafalce. Constanta nu are ,dle, arhitect, sa le spuna la incultii astia, cum se mobileaza o strada si in ce culori?Puneti niste pomi si flori pe Stefan cel Mare,ca mai inveseleasca putin, ca ne apuca plinsul. Imputati banii celui care a avut ideea asta morbida cu aceste catafalce.
8
0
bancile alea noi trebuia sa le puna 2 locuri nu 1 ca ar sunt cam urate si ar trebui totus sa se adauge si spatar ca unii sa fie feriti de ploaie sau ninsoare daca am dreptate aici multmesc daca nu mi-e indiferent !
4
0
Cel mai incompetent primar din Romania, cum dreaku a ajuns prostu asta sa fie primar al Constantei. Constanta un oras turistic si cu un buget mult peste alte orase,arata jalnic.
13
0
Alea-s banci ?? Ceva mai urat si inutil se putea ? Bataie de joc
18
0
Si cand ploua, nimge bate vantu?Cum sa gandesti asa in 2019.... of ce primar
13
1
mese de cafea. Nai ce oameni prosti si corupti. Si toilekan urile alea cat au costat? Sa platesc eu contribuabil pentru cacarezele la toate javrele
12
1
Banci fara spatar?
16
1
Se baga fer in statii...
8
1
Pe cand vor trece mai-marii urbei si prin Cartierul Faleza Sud sa vada ca nu sunt nici banci, nici refugii,nici cosuri de gunoi? Vada ca va ocupati tot de centru si de bulevarde,dar acest cartier , daca e despartit de calea ferata, nu este al municipiului?! Poate face cineva o vizita prin cartier!!!
13
3
Stie cineva care firma rrslizeaza si monteaza aceste banci ? Cum sunt cele fin Bucuresti si cum sunt acestea. Pun pariu ca sunt mai scumpe ale noastre
10
0
Foarte bine 1e un avantaj ca trotuarele sunt inguste si inalte ca sa nu mai poata parca masinile pe trotuar ca nu avem loc de masini pe trotuar daca se poate sa nu uite sa puna si popici . Ca trotuarele sunt destinate pietonilor nu pentru masini
3
0
Ce bine ar fi daca ati monta refugii acoperite sa nu ne bata ploile si vantul prin statiile RATC ca pe oi !
23
0
Dupa ce ca e trotuarul cum e ...ingust si prost ca mintea conducatorilor din trecut si prezent aici excluzandu l pe Ceausescu,au mai pus si mizeria asta ieftina,daca le cautam provenienta si mai ales pe unde s au fabricat e clar.Reteta aia veche a lor cu firme prietene sau slugarnice datornice cumva,sau chiar ale lor direct!La ce tupeu au nu ne mai mira nimic you fuckin' pricks punem pe voi!Dar frumos vorbind fara violente cu legea in brate si s ar putea aia a bunului simt sa fie mai aplicabila ca cea penala
12
2
Asa este oameni buni incapabilul asta de primar a facut banci din metal sa racim jos si sa umplem ginecologiile. Handicapat de primat ca asta rar vei intalni! E singurul primar care a scos bancile din oras....si acum aduce din metal....un nenorocit! Nici nu te poti aseza pe ele!
19
0
13:52 - esti prost ba baiatule. auzi, banci din zinc. omul a zis ca se baga in baie cu zinc, sa nu rugineasca. zn este metal de saccrificiu, oxideaza el pentru anu oxida otelul. anyway. cele mai proaste banci, fara spatar, se indoaie, ruginesc. nu rezista nici un an. ar trebui statii civilizate, a nu te ploua, sa nu te ninga,bata vantul...vise taica, asa imbecil de primar rar am vazut. imbecil si hot. daca era destept facea ceva de calitate si nu se mai vedea furtul asta pe fata.
21
0
esti prost rau zincul e cel mai slab material de folosit e ieftin si din el sunt facute doar chinezariile ieftine daca vrei ceva rezistent se foloseste otel calit
10
4
faceti statii adevarate cu protectie si cu conexiune la noile autobuze sa stea lumea la adapost si sa vada clar orarul autobuzelor . asa banci de metal in aer liber , ceva ca la tara nu ca intr un oras port european
23
1
era si cazul
5
1
cred ca vor fi vandalizate de soferii nesimtiti care parcheaza pe trotuar.Sigur de moldo-romii din Km-4-5 !
10
0
Urate mai sunt bancile alea. Cine le-o fi aprobat cred ca are doliu-n creier!
28
2
La tigania din orasul asta , chiar crezi ca sunt necesare dozatoare de apa ?
13
3
Hai la vot la vot sa o luam iar peste bot.Votati-l in continuare pe machidonul asta si o sa va fie bine.
14
6
Dozatoare cu apa si aer conditionat! Asa ne putem considera civilizati!
9
6
Banci, cosuri de gunoi si popici pe trotuare. Aceeasi vrajeala electorala.Am ajuns sa ne bucuram de lucruri normale, banale chiar. Pe cine credeti ca o sa mai prostiti dle primar, viceprinar, etc?
25
3
Ii spunem si noi primarului ca mobilierul urban se realizeaza dupa niste standarde, se fac si ele cu o protectie la vreme, se zincheaza adica. Nu sa le facem pe la prieteni prin fundul curtii si sa le aruncam dupa un an doi
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102