REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Bani europeni făcuți praf pe tarlaua lui Cristian Radu! Video

Bani europeni făcuți praf pe tarlaua lui Cristian Radu! Video

Victor ROTARU 20 octombrie 2022 | 00:00 5261

La un an de la modernizarea stațiunii Saturn, mobilierul a început deja să se deterioreze. Proiectul de modernizare s-a realizat cu ajutorul fondurilor europene, documentația proiectului fiind depusă încă din anul 2016. Valoarea totală a proiectului a fost de aproximativ 20 de milioane de lei.

„Dezvoltarea turistică din stațiunea Saturn” a fost un proiect finanțat cu ajutorul fondurilor europene, ce a avut ca scop creșterea numărului de turiști și punerea în valoare a întregii zone de sud a litoralului românesc al Mării Negre. Valoarea totală a proiectului a fost de 20 de milioane de lei.

Principalele lucrări realizate în cadrul proiectului au fost reabilitarea trotuarelor și asfaltarea drumurilor, amplasarea de mobilier urban modern, amenajarea spațiilor verzi, dar și refacerea rețelei de iluminat public a străzilor: Lavrion, Greenport, Henny Ignatie, Corneliu Coposu.

Cu toate că a trecut abia un an de la finalizarea modernizării stațiunii Saturn, mobilierul urban modern, prezent pe străzile din stațiune, a început deja să se degradeze. Majoritatea băncilor au șipcile desprinse de pe cadrul metalic, abia dacă se mai țin în câte un șurub, în așa fel încât să nu creadă lumea că sunt lemne pentru foc, având în vedere criza energetică și a gazului resimțită de către toată lumea.

Stațiunea Saturn a fost reabilitată anul trecut, pe fonduri europene. S-a introdus și o taxă de stațiune de 5 lei/zi pe turist cu scopul de a înfrumuseța zona. La nici un an de la marea reabilitare, stațiunea arată așa. Știu că e o practică a primarului de a da vina pe cei care vandalizează mobilierul urban. Sunt singură că există și astfel de derbedei, dar în cazul de față, lucrările și materialele sunt de proastă calitate.”, a spus Semiran Abdurefi, consilier județean.

Este de înțeles că unii români au în sânge darul de a distruge un bun făcut, însă este de neînțeles cum primarul Cristian Radu nu a văzut aceste aspecte până acum!

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ai vrea sa stea primarul sa pazeasca bancile sa nu le strice ..
0
0
Nu te crede nimeni cu acest articol la comanda. Oamenii sunt multumiti de cum s-a schimbat orasul,iar pentru cei care vor trece in vizita pe aici chiar le recomand sa compare cu alte localitati ce vor vedea.
0
2
De jaful din Piață Ovidiu din Constanța- făcut pe fonduri europene - nu vreți sa va ocupați?
5
0
mirlania aia betonata si cimentata defrisata,bloc linga bloc,se cheama statiune,si modernizata?banptitponc radu,ia.o pe mata si arhitectul incult al orasului,basca consiglierii circiumari cu 3 clase si plimbati.va vara prin statiune,cu capul in soare.Pe urma mergeti in bulgaria si invatati cu ce se maninca o statiune,mai bine o poteca sub copaci mari,nu bete,decit ciment si beton ca pe autostrada,incultule si taranoiule fara scoala!
6
1
Mooooowwee raduuuu
5
0
Fura la fel ca la garda . Doar puscaria il opreste din furturile statului
6
0
In articol este vorba de bataia de joc , fonduri europene. La han, locuieste hainanaua aia , moaca, intr un bloc facut de neamuri. Ca el n are nimic in declaratia de avere, tipic pentru borfasi. Rabdare, a fost sesizat parchetul european, o sa va agitati destul cand vor zornai catusele.
7
0
Ai dreptate ...vinde-ti baraca si muta-te la sinoe . Cu banii de pe cotetul de la han te aleg aia primar la sinoe. Sau in semn de protest da-ti foc . In art este vb de mangalia..
4
2
victoeas dar in fatza la primaria lui chitac sunt putrezite scandurile de la bancile rotunde si nu le vezi...plus locul de joaca din spatele primaie e rupt de 3 ani si nimeni nu vede...
5
0
Unul din pupincuristii jigodiei de Primar din Mangalia sa autosesizat. F. Gura de jaf ordinar. Sa-ti iau familia in p... de nenorocit. Care este suma pentru care te vinzi c***a ordinara!! .... Auzi la el : ,, Mangalia arata mai BINE ! '' F. m**********i , sa te vad in fata ochilor de scarba ordinara si sa-mi arati tu unde arata mai bine in Mangalia. Daca judec dupa comentariul tau sigur nu locuiesti in Mangalia scarba ordinara!
7
1
De ordinarul ala de primar Chelaru nu ziceti nimic, sunteti sponsorizati bine.
5
0
Sunteti.luati un t***r si il puneti sa distruga o banca si pe urma sanki primarube de vina.... nu va e ma rusine pt mizeriile pe care le scrieti???? Stie toata lumea ca aveti un ghimpe in coasta cu Radu asta. Sunteti cumparati de Murad si nu de ieri de azi si o ardeti aiurea. Victoras tata, habar n ai de capul tau si scrii tampenii. Mangalia in ultimii ani arata cu muuult mai bine decat Constanta si voi furati curemt in continuare cu o banca rupta.nu va e ma rusine?faci tu o poza cu o banca rupta si asta e articol.de ce nu spui ma de transportul cu autobuze electrice din Mangalia. Mangalia ba tarane. Inca din septembrie.in Cta sunt 3 4 electrice si alea gara mamaia....nu va e ma rusine jurnalisti de sant?nu o fi Radu cel mai corect si onest si integru dar le da clasa la multi ba baiatule.ca tu scrii la comanda arabului asta e clar dar fii ba obiectiv.ca asa e corect.fmm de fomist.ai baut dupa Pascalita si tu.te au manjit cu o shaorma de la Tamara si scrii tampenii dupa ce stai de vb cu neamu lu Timur
4
15
Asta e nimic pe langa jaful facut de Chelaru, la Navodari, din bani europeni, cu canalizarea. Lucrarea se executa dupa studiul de fezabilitate din 2016, cand Mamaia Sat avea regim de inaltime pasrter plus un etaj. In 2017 a schimbat regimul de inaltime si s-a umplut de blocuri de 6 etaje intre case, ceea ce duce la triplarea populatiei iar canalizarea este evident mult subdimensionata . A umbrit si instalatiile fotovoltaice de pe case, distrugand si programul Casa Verde. Ce trebuie sa mai faca ca sa fie oprit acest om ?
15
1
Un Nenorocit de Primar Ordinar si Nesimtit. Locuiesc intr-un cartier al asa zisului ORAS unde de 14 ani de zile nu a putut sa puna macar un simplu strat de piatra. Anul 2022 fratilor !!! Ocuparea strazilor este de peste 80% si ne taram prin noroaie. O jugodie umana care lucreaza numai pentru interesul lui si al acolitilor lui care au firme de doi lei si realizeaza lucrari de rahat. Unde D...u sunt acele institutii , acele controale ale Statului care sa faca dreptate pentru oamenii care platesc TAXE si IMPOZITE !!!
13
0
Tot este făcut de 2 lei
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272