REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bani MULŢI de la Primăria Constanţa, pentru două evenimente. Cine se pregăteşte să-i culeagă

Bani MULŢI de la Primăria Constanţa, pentru două evenimente. Cine se pregăteşte să-i culeagă

Replica API 17 octombrie 2017 | 00:00 904

Festivalul Iernii şi Revelion 2018

Festivalul Iernii şi Revelion 2018

Primăria Constanţa vrea să reediteze evenimentele de anul trecut, prin organizarea Festivalului Iernii 2017 şi a Revelionului 2018. Administraţia locală ar fi dorit să organizeze şi Ziua Dobrogei, proiect pentru care alocase suma de 100.000 de lei inclusiv TVA, numai că, până la data limită de depunere a proiectelor, nu a existat vreun doritor. Prin urmare, administraţia locală va trebui să gestioneze singură şi fără alocare de fonduri evenimentul Ziua Dobrogei.

În ceea ce priveşte Festivalul Iernii şi Revelionul, mai multe asociaţii s-au arătat interesate, urmând ca în data de 20 octombrie să aibă loc selecţia şi evaluarea ofertelor. Conform unui anunţ al primăriei, „atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă în vederea organizării şi derulării evenimentului Festivalul Iernii 2017 se va face pe baza principiului “cel mai mare punctaj obţinut” în limita bugetului aprobat (…)” – 900.000 de lei cu TVA. Au depus proiecte: ASOCIAŢIA BEST EVENTS, ASOCIAŢIA CULTURALĂ TEATRELIA şi ASOCIAŢIA CULTURALĂ DE MUZICĂ, TEATRU ŞI FILM ROFILM. Pentru organizarea „Revelion 2018”, primărie pune la dispoziţie suma de 600.000 de lei inclusiv TVA. Au depus proiecte ASOCIAŢIA BEST EVENTS şi ASOCIAŢIA DESCOPERĂ CONSTANŢA.

Cine sunt reprezentanţii asociaţiilor înscrise

Asociaţia Best Events a fost fondată în 2011, iar la acea dată îi avea ca fondatori pe Cristian Tălpău, Doru Huzum şi Andrei Mihai Negriloaia. Despre asociaţie se speculează că ar avea legături, în cazul evenimentelor mai sus amintite, şi cu Dan Marin de la Restaurant Rutic şi cu Victor Maxim (organizatorul Revelionului de anul trecut). Contactat de „Replica”, Dan Marin a negat că ar avea vreo implicare, menţionând totodată că are alte preocupări în momentul de faţă: se află la Baia Mare, la Festivalul Castanelor, adică acolo unde se afla şi Victor Maxim, după cum atestă fotografiile postate de acesta pe Facebook.

Asociaţia Culturală Teatrelia îl are ca preşedinte pe Alexandru Ghiţă, iar vicepreşedinte este Valentin Ispas. Asociaţia a devenit abonată la astfel de evenimente, atât cu fonduri de la Consiliul Judeţean, cât şi de la Primăria Constanţa. Pentru anul trecut însă, Valentin Ispas se lamenta că încă nu a încasat toţi banii aferenţi organizării unor evenimente şi afirma că nu va mai participa la competiţia de proiecte lansată de Primăria Constanţa.

Asociaţia Culturală de Muzică, Teatru şi Film Rofilm este înregistrată în Bucureşti şi o are ca preşedinte pe Lămâiţa Melu. Se speculează că de această asociaţie ar fi legată Dana Vitcu din cadrul Facultăţii de Arte a Universităţii Ovidius. Aceasta a negat că ar avea vreo legătură.

Asociaţia Descoperă Constanţa îi are, oficial, pe următorii reprezentanţi: Mihai Cristian Bocai, Dorina Maxim şi Daniela Alexa. Aceeaşi asociaţie îl are ca reprezentant şi pe Victor Maxim, cel care, cu ocazia organizării Revelionului trecut, a ţinut să pună la punct presa care a îndrăznit să scrie despre eveniment înainte ca el să “livreze” un comunicat oficial pe acest subiect.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In spatele Asociatiei best events este Mitulescu Marius, am vazut dubele lui de la AMA SOUND si BALLONSTYLE acolo.BAN LA BAN TRAGE !
0
0
Comentezi Dana Vitcu impotriva celor care spun adevarul. Se vede bine ca primarul va afla cu ce te ocupi si ce invartesti cu banii publici. Vine, vine, vine plata! De la Dumnezeu!
6
1
De ce nu dau bani pentru curatenie? Pai pentru curatenie ii dau, curatenia sufletului vostru murdar! Comentati ca lasii fara sa semnati, spuneti domnilor pe fata, nu va ascundeti! Constanta nu va deveni niciodata un oras curat datorita voua, chiar nu vedeti ce mizerii scoateti din voi, murdariti orasul fratilor! Poate sa fie asfaltat, curatat, spalat zilnic, niciodata nu va straluci, il umbriti voi astia ce nimic nu va convine, va ascundeti dupa un nume fals si varsati mizeria voastra sufleteasca! Saracul oras populat de voi astia care nu faceti nimic frumos, dar stati si comentati! Rusine!
8
3
Sunt inclinat sa fiu putin obiectiv dar asta nu inseamna ca trebuie sa omit sa reclam inclusiv intregul articol pe care il citim. Revelionul oricum trebuie organizat si spre deosebire de ofuscatii care comenteaza aici eu inteleg ca asemenea evenimente aduc oamenii laolalta, ofera un sentiment de a apartine unei comunitati si noi stricam un eveniment asa frumos cu comentarii despre machidoni si bani. Fratilor aveti in asociatiile mai sus mentionate o firma care e peste 60% din firmele din Europa nu doar Europa de SE. De ce nu ar merita sa va organizeze revelionul? Sunteti ciudosi ranchiunosi!
5
8
Ce daca e jale prin spitale si jegul e la ea acasa ? Noi o tinem in distractii , avem de aruncat bani ca deeh sint prea multi si mai trebuie si altii sa faca averi !
5
4
cu paine makydonylor ! neam de hoti si popandai puturosi, curvari jegosi!!!
2
3
Minciuni peste minciuni. Da, Vitcu Dana este in spatele si in fata Asociatiilor Teatrelia si Culturala Muzica,Teatru si Film. Asta ia bani de peste tot si isi pune fiica sa joace desi ea nu are nici o treaba cu universitatea sau cu asociatia.Aceasta Vitcu da tepe mari la artisti si nu-i plateste. Rusine! Primarul e facut la buzunar de tipa asta cu nerusinare.
8
5
de ce nu dau bani pentru curatenie, pentru starpirea cainilor - nu ma refer la tigani?
6
3
Aceasta Dana Vitcu este TEATRELIA si altele. Ispas e de forma. Il face pe primar din prima.
10
6
Suntem suspiciosi ranchiunosi ciudosi Am fost in piata OVIDIU de revelion am ciocnit un pahar de sampanie am ascultat muzica am vazut artificii si totul gratis ce tot palavragiti atata curaj d-le primar initiativa este f buna
4
14
Nu SPECULEAZA nimeni nimic! Chiar asa este!!Banii publici sunt jecmaniti pe proiecte de 2 bani, spectacole jalnice, de amatori si subclaseaza dreptul publicului la educatie culturala Primarul asta ori nu stie ori e prost!
12
4
Asa a inceput si holocaustu, vad ca aceleasi idei le aveti despre makedoni, poate ca romanii sunt mai puturosi
2
8
ispas, melu, huzum...ciuma cipaneasca in actiune. Dar romanii ce au?Ne jefuiti sistematic...
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218