REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Banias: "Vreau o nouă lege a sănătăţii, care să permită accesul tuturor la servicii medicale de calitate"

Banias: "Vreau o nouă lege a sănătăţii, care să permită accesul tuturor la servicii medicale de calitate"

Replica API 22 noiembrie 2012 | 00:00 153

Candidatul USL pe Colegiul 4 s-a întâlnit cu electoratul

Candidatul USL pe Colegiul 4 s-a întâlnit cu electoratul

Mircea Banias, candidatul pentru încă un mandat de senator s-a întâlnit miercuri cu alegătorii din Colegiul său. Acesta şi-a prezentat în faţa electoratului din Colegiul 4 Senat lista cu realizările mandatului pe care-l va încheia peste câteva săptămâni, dar şi programele cu care se va prezenta în Parlament, în următorii 4 ani.

Mircea Banias s-a întâlnit miercuri seară cu alegătorii din Piaţa Ovidiu, dar şi cu cei care locuiesc pe străzile Ştefan Cel Mare, Răscoalei 1907. "Este o acţiune pe care o fac împreună cu colegii mei, încercăm să ne prezentăm constănţenilor programul şi ce dorim să facem. Sunt oameni care cunosc activitatea noastră, sunt oameni care nu o cunosc. Eu am făcut un pliant prin care îmi evidenţiez principalele realizări din mandatul pe care-l închei peste câteva zile şi ce-mi doresc să fac pentru mandatul următor, dacă-mi vor acorda încrederea. Problemele oamenilor sunt aceleaşi şi ţin de locuri de muncă, de viaţa de zi cu zi. Există încredere în USL şi în Guvernul USL, care va încerca să facă lucruri bune pentru ei după 9 decembrie", a declarat Mircea Banias. Politicianul vrea o altă lege a sănătăţii, a educaţiei şi este convins că aceste modificări vor avea loc dacă va ajunge la Senat. "Vreau o nouă lege a sănătăţii, care să permită accesul tuturor la servicii medicale de calitate, trebuie modificată legea educaţiei, sunt chestiuni concrete la care insist să fie modificate. Fac parte dintr-o echipă, voi susţine proiectele administraţiei locale şi sunt convins că peste patru ani Constanţa va arăta mult mai bine", a conchis Mircea Banias.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108