REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Baptiștii din Constanța își modernizează biserica de pe strada Războieni

Baptiștii din Constanța își modernizează biserica de pe strada Războieni

Replica API 4 martie 2020 | 00:00 1656

Baptiștii din Constanța au demarat procedurile în vederea modernizării și extinderii lăcașului de cult de pe strada Războieni numărul 80. Aceștia intenționează să supraetajeze imobilul existent. În acest sens, anunță constănțenii intenția privind elaborarea unui PUZ. Zonele vizate sunt: străzile Războieni, Chiliei, Dorobanți și incinta Școlii generale nr. 1.

Anterior, Biserica Baptistă Speranța a depus un memoriu la Agenția pentru Protecția Mediului, în vederea obținerii avizului. Conform Memoriului Justificativ, planul urbanistic va fi delimitat de străzile Războieni, Chiliei, Dorobanți și incinta școlii generale nr. 1 Constanța. Biserica Creștină Baptistă nr. 3 - Speranța este amplasată pe strada Războieni nr. 80. Terenul are suprafața de 480 mp în acte și 473 mp din măsurători, avand destinația curți-construcții. Situația existentă prezintă o parcelă pe care sunt edificate 2 corpuri de proprietate, din care o construcție destinată locuirii cu suprafața de 97 mp și o construcție anexă cu suprafața de 30 mp, care se intenționează a fi desființate. Imobilul se află într-o zonă cu interdicții temporare de construire până la aprobarea Planului Urbanistic Zonal. Propunerile intenționate pentru imobilul care a generat PUZ-ul se constituie în realizarea unui lăcaș de cult, menit să deservească una din comunitățile religioase ale zonei, cu regim de înălțime S+P+2, conform caracterului zonei. Primăria Municipiului Constanța invitată publicul să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a PUZ în perioada 2-7 martie 2020.

Alena MURARIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sectarii au iesit pe profit ..haha
1
1
Astia care ii acuza pe protestanti ca fac prozeliti sunt crediciosi fanatici sau preoti ortodocsi care spun ca tot ce nu este ortodox este diavolesc,in occident sunt preoti Romano Catolici care i-au lasat pe muncitori ortodocsi romani afati acolo la munca sa isi faca slujba in Biserici Catolice in ritul Ortodox,in Romania sa faca asa ceva un preot ortodox nu o sa vedeti niciodata pt.ca Conducatorilor BOR le lipseste dragostea fata de aproapele care este tot un om si el dar nu este crestin ortodox.
4
1
Foarte bine
0
1
nu stiu unde vezi tu ca prinde, ca amaratii astia cu oastea domnului se chinuie in fel si chip sa adune oameni in Constanta de 30 ani. Imediat dupa revolutie au inceput sa ne bombardeze cu flyere aproape zilnice, cu vizite de misionari cu tot felul de porcarii. Luminisului 10, veniti sa ... evident ca luau muie groasa de la tot blocul si plecau cu coada intre picioare.
4
1
Diferenta este ca ei isi fac casele de rugaciune cu fonduri propri nu de la stat
6
1
Ai dreptate dar astia cer zeciuiala lunar din cumulul unei familii!
5
0
Unde sunt tovarasii care striga ,,Vrem spitale, nu catedrale" ... Sau sloganul asta e numai pt ortodocsi?!?
8
0
Curentul neoprotestant de sorginta americana prinde in Romania pe fundalul abandonului religiei ortodoxe. Cand spun asta ma refer la obiceiurile preotilor de a cersi bani tot timpul si la lipsa lor de interes real pentru turma.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272