REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Barack Obama a publicat pe Twitter playlistul său de vară care o include pe Billie Eilish

Barack Obama a publicat pe Twitter playlistul său de vară care o include pe Billie Eilish

Replica API 19 august 2020 | 00:00 880

Fostul preşedinte american Barack Obama (2009-2017) a publicat luni playlistul cu cântecele sale preferate din vara aceasta, care include alături de artişti consacraţi precum J Balvin sau Beyoncé şi tinere talente ca Billie Eilish, relatează EFE, citată de Agerpres.

Billie Eilish

Lista pe care fostul preşedinte a postat-o pe Twitter cuprinde 50 de cântece şi artişti, dintre care unii - precum Billie Eilish, Jennifer Hudson, John Legend sau The Chicks - vor fi prezenţi la Convenţia Naţională Democrată care a început luni seară şi se va încheia joi.

"În ultimele luni, am petrecut mult timp ascultând muzică împreună cu familia. Vreau să vă împărtăşesc câteva dintre preferatele mele, inclusiv cântece care vor fi auzite la Convenţia Naţională Democrată de săptămâna aceasta. Sper să vă placă", a scris Obama.

Playlistul cuprinde diferite genuri muzicale precum hip hop, country, jazz, pop, rock, R&B, reggae şi reggaeton, interpretate de artişti precum Bob Dylan, Stevie Wonder, HAIM, Sheryl Crow, H.E.R., Chet Baker, Nina Simone sau Rihanna cu Drake.

De la J Balvin a ales piesa "Un día", o colaborare cu Dua Lipa, Bad Bunny şi Tainy; în timp ce de la Beyoncé a selectat "Already" cântată cu Shatta Wale şi Major Lazer. Lista include, printre alte, piesele "Impressions" de John Coltrane; "CROWN", de Chika; "Cayendo", de Frank Ocean; "Know you bare", de Andrea Valle; sau "Made it", de Teyana Taylor.

Se preconizează ca fostul preşedinte să pronunţe un discurs în cea de-a treia zi a Convenţiei Democrate, care se desfăşoară anul acesta online cu discursuri înregistrate sau în direct, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272