REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bărbat condamnat la închisoare pentru violențe, depistat de Poliția Locală într-un autobuz RATC. VIDEO

Bărbat condamnat la închisoare pentru violențe, depistat de Poliția Locală într-un autobuz RATC. VIDEO

Replica API 16 februarie 2019 | 15:56 502

Politiștii locali au depistat pe un mijloc de transport în comun al RATC ce deservea linia 2-43, în zona Macul Roșu, o persoană de sex masculin care călătorea fără bilet și care era căutată de autoritățile române pentru executarea unei pedeapse privative de libertate.

În momentul efectuării verificărilor specifice, polițistii locali au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de un an”.

Bărbatul, în vârsta de 47 de ani, domiciliat în Constanța, se întorcea de la muncă și a menționat că nu are cunoștința despre emiterea mandatului.

Persoana în cauza a fost încătușată și condusă la sediul Direcției Generale Poliția Locală pentru stabilirea identității,iar după încheierea formalităților această a fost predată organelor judiciare din cadrul IPJ Constanța.

Iată ce spun și reprezentanții IPJ:

"Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 15 februarie, au identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un an închisoare, pentru comiterea unei infracțiuni de loviri sau alte violențe.

Bărbatul a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar de cand gardienii publici au acces la baza de urmariti general??Pana la urma nu fac parte din MAI ca si cum ai da voie la agentii de la ZIP ESCROC sa umble cu girofar pe drumuri si sa dea amenzi.... treziti-va acest flagel numit POLITIA LOCALA nu face decat sa pape milioane de euro din banii primariei... normal ca au nevoie de rezultate de rahat ca sa isi justifice existenta..chiar daca sunt ei insusi la limita legii cand le obtin...Circula atatia oameni fara bilete incat e nevoie sa ai 2-3 politisti locali controlori care au salariile de cate 6000ron fiecare?Unde e logica?
1
0
Pina la urma camerele de pe autobuz sunt conectate la interpol. De ce umblati cu militia vopsita. In curind Constanta va fi o mare puscarie. Mai bine hai in BRAZILIA, MADADASCAR,ISRAEL ca nu ne extradeaza nici moartea.
2
2
mare caracter, de ce nu l lasati sa munceasca, pacat!
1
2
Toti cracanatii la politia locala.
4
5
Daca ai date concrete ca polistii de la locala iau spaga spune cine sa stim si noi daca nu taci ca esti mai prost decat prevede legea.ma-ta ia spaga?
7
3
pe astia de la Politia Locala cand ii prinde in timp ce iau spaga
2
2
Asta da ghinion. Sa te caute militia sa te bage la parnaie si sa te prinda fara bilet un troleu, ha hatz
11
0
In ce tara traim!!! pai omul era condamnat si nu stia, venea de la munca.structurile politiei si cele abilitate nu au luat nicio masura.BRAVO POLiTIA LOCALA !!! ce mai spuneti carcotasilor si nemultumitilor, de politia locala ?! BRAVO POLITIA LOCALA !!!
12
7
Sa fie tratat regeste in parnaie
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367