REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

BĂRBAT găsit MORT într-un CAMION, în PARCAREA Arabesque

BĂRBAT găsit MORT într-un CAMION, în PARCAREA Arabesque

Replica API 7 iunie 2021 | 23:08 9281

Inspectorii teritoriali de muncă constănțeni au declanșat cercetările în cazul unui eveniment soldat cu decesul unui bărbat. Mai exact, în data de 3 iunie a.c., în jurul orei 10:00, la Arabesque SRL – PL Constanța a fost găsit în stare de inconștiență în camion, pe scaunul șoferului. A fost apelat serviciul 112, iar la locul evenimentului a sosit un echipaj SMURD care, din păcate, au putut doar să constate decesul bărbatului.

Bărbatul a fost găsit decedat la volanul camionului

În cursul zilei de joi, 3 iunie a.c., la societatea Arabesque SRL – PL Constanța a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui angajat. Mai exact, I.M.A, în vârstă de 44 de ani, angajat ca și conducător auto, a fost găsit decedat în camion, pe scaunul șoferului. La scurt timp a fost apelat serviciul 112, iar la fața locului a sosit un echipaj SMURD care, din păcate, a putut doar să constate decesul bărbatului. În cauză se efectuează cercetări pentru aflarea condițiilor în care bărbatul a decedat.

ITM a intrat pe fir

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate, vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța

La data de 3 iunie, în jurul orei 10.10, polițiștii Secției 4 au fost sesizați cu privire la faptul că, în curtea unei societăți comerciale din Constanța, s-ar afla o persoană decedată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Constanța, care se afla în cabina unei automacarale. Bărbatul în cauză a fost declarat decedat,fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614