REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bărbat IMOBILIZAT de poliţişti DUPĂ CE ŞI-A agresat NEVASTA

Bărbat IMOBILIZAT de poliţişti DUPĂ CE ŞI-A agresat NEVASTA

Replica API 13 ianuarie 2021 | 23:05 1599

Georgiana F. din Constanța a cerut instanței un ordin de protecție împotriva soțului său, Victor F., acesta devenind foarte violent în urma consumului de băuturi alcoolice. Cei doi sunt căsătoriți de 25 de ani și au împreună doi copii, iar Georgiana F. se teme pentru integritatea fizică a acestora de aceea dorind ordinul de protecție, la ultimul conflict avut cu pârâtul acesta adresând amenințări cu incendierea locuinței.

Interpelat fiind de motivul care a declanșat incidentul, pârâtul a arătat că, în primul rând, a fost deranjat de modul cum a fost primit acasă de familie după ce a fost plecat o perioadă cu serviciul. Un alt motiv a fost ceea ce i-a spus copilul cel mic, că în urma cu câteva zile pe aragaz au fost aprinse mai multe lumânări deoarece muncitorul care le făcuse gardul a decedat. Ceea ce l-a supărat a fost faptul că pentru tatăl său, care a decedat, nu s-a făcut nici o pomenire si nu s-a aprins nici o lumânare, iar pentru un străin au fost aprinse lumânări. Arată că l-a mai supărat faptul că reclamanta a ridicat vocea la el și l-a provocat și de aceea a amenințat că dă foc la casă.

Inculpatul a trebuit să fie imobilizat de forțele de ordine

Chemați de către reclamantă, forțele de ordine au trebuit să folosească cătușele din dotare pentru a putea să-l imobilizeze pe Victor F. care devenise foarte agresiv verbal și fizic.

Ce a spus instanța

Instanța a decis să emită un ordin de protecție împotriva lui Victor F., pe o perioadă de 6 luni, dispunând evacuarea lui din locuință, obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe de minim 100 de metri față de întreaga familie precum și față de reședință. Decizia nu este definitivă, ea putînd fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108