REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Bărbat incendiat de trei adolescenţi, pentru faimă pe Tik Tok. Video

Bărbat incendiat de trei adolescenţi, pentru faimă pe Tik Tok. Video

A.F. 20 februarie 2024 | 21:51 1430

Caz revoltător în localitatea Stoenești din județul Vâlcea. Un localnic în vârstă de 54 de ani a fost incendiat de trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani. Adolescenții au filmat întreaga grozăvie și au postat imaginile pe Tik Tok, pentru a atrage aprecieri și vizualizări. Fata victimei spune că bărbatului îi este pur și simplu frică să mai iasă din casă.

Barbat incendiat de trei adolescenti, pentru faima pe Tik Tok. Video

Cei trei tineri au crezut că fac o glumă, care era să se termine însă cu o tragedie. Aceștia au folosit un spray cu gaz sau vopsea și o brichetă pentru a-l incendia pe localnicul luat prin surprindere, potrivit ziaruldevalcea.ro. Tinerii au filmat întreaga scenă, iar în imagini se poate vedea cum doi dintre tineri îl stropeau cu spray pe bărbat, iar al treilea a pornit focul cu o brichetă. În timp ce victima agoniza, făptaşii au dat bir cu fugiţii. Fiica bărbatului de 55 de ani s-a dus imediat la poliţie.

Cei trei tineri, unul dintre ei având doar 15 ani, aveau un plan bine pus la punct. Indivizii au început să facă gălăgie pentru a-şi atrage victima în vârstă de 55 de ani în faţa curţii. Fără să bănuiască pericolul, proprietarul locuinţei a căzut în capcană. Imediat, totul a luat o întorsătură dramatică.

„Copiii aceia îl ţineau de vorbă, adică i-au distras atenţia, şi celălalt de fapt stătea undeva în spatele lui. Un băiat îi ţinea mâna pe umăr. El avea bricheta. Adică cel care se afla lângă el a aprins focul”, a declarat fiica victimei.

În timp ce victima agoniza, agresorii se amuzau copios de isprava lor. După ce şi-au dat seama că situaţia se poate transforma rapid într-o tragedie, doi dintre ei au încercat să stingă flăcările. Încă aflată în stare de şoc, victima nu a observat atunci când hainele pârjolite de foc i-au fost sutrase de către atacatori. Cel mai probabil, pentru a-şi asunde faptele.

Fiica bărbatului a aflat cele întâmplate abia după ce un vecin i-a trimis videoclipul postat de tineri. Aceasta a mers imediat la poliţie. Femeia spune însă că tatăl ei încă stă închis în casă de teama unui posibil atac, citează stiripesurse.ro.

Video cu puternic impact emoțional!!!

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In primul rind,ce glume avea ala de 54 cu cocalarii aia imbecili?!ca sa faca asa ceva ,inseamna ca le-a permis si altceva in trecut...treaba e ca imputitii astia mici,needucatii astia,golanii astia,isi permit cam multe...si treaba cu armata obligatorie,i -ar mai linistii...mult....sa-i vad eu cu nasu' noroi,inghetati pina la os,sa vedem daca le mai arde de cocalarisme si glume proaste,sa vedem daca jegosii mai uita ce e respectul ....nesimtitii dracului...
10
0
bagati cu forta intr-un spital de psihiatrie si sa nu mai iasa pana nu revin cat de cat la normal dar ni se va spune din nou ca nu sunt legi si drepturile omului nu permit
12
0
Daca stai sa le asculți glumele dp uliță realizezi ca imediat ca sunt Țărănuși retardați
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369