REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bărbat omorât pe câmp, la Satu Nou. Oamenii legii caută criminalul

Bărbat omorât pe câmp, la Satu Nou. Oamenii legii caută criminalul

Replica API 19 iulie 2012 | 00:00 232

Cazul unui bărbat găsit mort pe câmp la Satu Nou dă bătăi de cap poliţiştilor şi procurorilor. În urmă cu circa 2 săptămâni, se pare că o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că undeva pe câmp se află un cadavru aflat într-o avansată stare de putrefacţie. Imediat la faţa locului au sosit echipele de anchetatori, care au încercuit zona, au făcut cercetarea la faţa locului, au ridicat probe şi au fotografiat corpul. Oamenii legii au reuşit să-l identifice pe acesta, fiind vorba despre un boschetar care îşi făcea veacul mai mult prin Cuza Vodă. Numai că pe corpul acestuia au fost găsite numeroase urme de violenţă, existând suspiciuni de crimă. Ipoteza anchetatorilor s-a confirmat după ce medicii legişti din cadrul Institutului de Medicină Legală Constanţa au confirmat că moartea a fost violentă, victima primind lovituri care ar fi dus la decesul, lovituri incompatibile cu viaţa. Poliţiştii Compartimentului Investigaţii Criminale, coordonaţi de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au extins cercetările până la Medgidia, făcând numeroase audieri.

Potrivit unor surse din rândul sătenilor, bărbatul a avut o altercaţie cu un alt coleg de breaslă, cu care obişnuia să "tragă la măsea" şi se pare că unele certuri dintre ei au degenerat într-un conflict spontan, pe fondul stării de beţie, iar la un moment dat, colegul său i-a aplicat mai multe lovituri victimei, care a căzut la pământ. Agresorul a continuat să-l lovească până când a fost sigur că nu mai mişcă, apoi a părăsit perimetrul, abandonându-şi victima care, din câte se pare, era în stare de inconştienţă în momentul în care agresorul a plecat, iar până la deces nu a mai durat mult. Temperaturile extrem de ridicate din ultima perioadă au favorizat descompunerea corpului neînsufleţit, iar în momentul în care a fost găsit, se afla într-o avansată stare de putrefacţie, fiind practic de nerecunoscut. În acest moment, anchetatorii îl caută pe agresor, acesta fiind de negăsit.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272