REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Bărbați din Constanța, prinși de jandarmi în timp ce făceau schimb de droguri

Bărbați din Constanța, prinși de jandarmi în timp ce făceau schimb de droguri

Ana Maria LIPAN 7 noiembrie 2023 | 00:00 2420

Duminică, 05.11.2023, în jurul orei 21:30, o de patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a surprins în faţa unei farmacii de pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa doi bărbaţi care păreau să schimbe între ei două pacheţele de staniol împăturit. Acest lucru precum şi comportamentul celor doi i-a determinat pe oamenii legii să-i legitimeze şi să-i controleze corporal.

Barbati din Constanta, prinsi de jandarmi in timp ce faceau  schimb de droguriimagini din timpul acțiunii

Cu ocazia controlului s-a descoperit asupra unuia dintre bărbaţi un plic din plastic care conţinea o substanţă vegetală, de culoare verde oliv cu miros înţepător, aceeaşi ca şi în pacheţelele de staniol, precum şi o cutie de foiţe pentru ţigarete. Bărbații au fost conduși la sediul jandarmeriei, unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri), iar substanţa găsită în pachete a fost ridicată în vederea confiscării. După întocmirea actelor de constatare, cei doi împreună cu pacheţelele cu substanţe interzise au fost predaţi către organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Barbati din Constanta, prinsi de jandarmi in timp ce faceau  schimb de drogurisubstanțele găsite asupra celor doi

"Pentru a preveni astfel de incidente precum şi consecinţele lor legale le reamintim tuturor faptul că orice activitate cu substanţele interzise este aspru pedepsită deoarece, în conformitate cu prevederile legii 143/2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, CUMPĂRAREA sau DEȚINEREA de droguri pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 5 ani..”, au transmis oamenii legii. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De fapt saracii tineri, faceau schimb de timbre! Erau niste filatelisti nevinovati! Intamplarea si numai intamplarea a facut ca in lipiciul de pe spatele timbrelor , sa fie impregnata cu niscai seva de etnobotanice si canepa indiana! E greu sa scapi de acest viciu! Pana nu le bubuie inima si capatzana , nu se lasa! Educatia trebuie sa inceapa in casa, in familie si apoi la scoala! Sau dupa modelul din China sau Filipine! Acum romanasul nu mai cultiva cartofi sau cereale, cultiva in casa , in sufragerie, canepa indiana! Poate este buna sa isi tricoteze ceva ciorapi sau panza pentru draperii!
2
2
Atatea tone au fost confiscate in toata tara.Le a vazut cineva distruse?De ce nu au fost distruse televizat sa vada toata Romania?Musamalizare procurori-melitie-g****i. V ati tras si voi cate o tonelata? Sa mance si gura voastra
5
0
se face trafic la greu, politia unde este?
8
0
F-utuva in gura de g****i borati ! Legalizati iarba !
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468