REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Bărbatul altoit de soacră cu cazmaua şi-a revenit, dar nu ştie ce i s-a întâmplat

Bărbatul altoit de soacră cu cazmaua şi-a revenit, dar nu ştie ce i s-a întâmplat

Replica API 10 octombrie 2011 | 00:00 91

Aproape omorât pentru băutură şi casă

Aproape omorât pentru băutură şi casă

Bărbatul care a fost la un pas de moarte, după ce soacra sa l-a lovit de mai multe ori cu o cazma în cap, şi-a revenit, însă nu prea ştie ce i s-a întâmplat. Spre sfârşitul lunii august a.c., Ion Ştefan, de 48 de ani, se odihnea într-un pat improvizat în curtea casei sale, în localitatea Lumina, str. Mare, nr.218. La un moment dat, soacra sa, ameţită rău de aburii alcolului, şi-a amintit că avea ceva de împărţit cu ginerele său şi, furioasă, s-a apropiat de acesta şi l-a lovit în cap cu o cazma până au lăsat-o puterile. În urma loviturilor, femeia i-a provocat leziuni grave cranio-cerebrale, care i-au pus viaţa în primejdie prin contuzia meningo-cerebrală gravă. Femeia a fost arestată fiind acuzată de tentativă de omor.

Dintre soţie şi soacră, nici una nu-l vrea viu

Totul a început în momentul în care concubinul soacrei sale a început să vină beat şi să facă scandal. Bărbatul i-a spus de mai multe ori să înceteze, altfel nu îl mai primeşte în curte. De nervi şi beată fiind, soacra sa a încercat să apere cu cazmaua onoarea iubitului. Bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean, Secţia Terapie intensivă, în comă de gradul IV, unde a stat timp de 3 săptămâni, apoi alte 2 săptămâni a fost internat pe Secţia Neurochirurgie. În urmă cu puţin timp, circa 2 săptămâni, bărbatul şi-a revenit puţin câte puţin, după care a fost externat şi preluat de câteva rudele din Cernavodă. Numai că nici până în ziua de azi nu ştie ce i s-a întâmplat. Pentru a nu-i provoca vreun şoc, rudele i-au spus că a căzut şi s-a lovit. El este încă imobilizat la pat, având paralizie parţială pe partea dreaptă, are mandibula fracturată în 3 locuri, nu poate mânca şi are deficienţe de vrobire. Lucrurile însă nu se termină aici. Potrivit unor rude ale bărbatului, soţia acestuia îi ţine partea mamei sale, care se află în continuare în arest, şi aşteaptă ca el să moară pentru a-i putea vinde casa.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212