REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Bărbatul care a aruncat cu sânge pe un poliţist, trimis în judecată

Bărbatul care a aruncat cu sânge pe un poliţist, trimis în judecată

Replica API 19 mai 2018 | 00:00 438

Bărbatul bolnav de HIV, care a aruncat cu sânge pe un polițist din Siliștea, a fost trimis în judecată pentru ultraj. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 17 mai.

Totul s-a petrecut la data de 18 aprilie, când Ionel N.P. era audiat într-un dosar de furt, la Postul de Poliție Siliștea din județul Constanța, el fiind martor/persoană vătămată. Ceva l-a nemulțumit probabil, astfel că a decis să acționeze într-un mod care acum i-a adus dosar penal.

Cunoscut ca bolnav de HIV/SIDA, fiind, potrivit informațiilor noastre, înregistrat în evidențele medicale, bărbatul a luat un creion de pe birou, și-a provocat o rană la nivelul brațului, după care a "împroșcat" polițistul cu sânge pe haine, dar se pare că a ajuns și pe piele (pe față). Cercetările au fost declanșate de către polițiști, după care au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, ulterior fiind declinate către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Astfel, la data de 4 mai anul curent, suspectul a fost propus spre arestare la domiciliu, pentru ultraj, la Tribunalul Constanța. Ulterior a fost trimis în judecată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alo cretinilor , ala era parte vatamata si boul burtos de militian imputit in loc sa-si faca treaba si sa prinda hotul a luat spaga si l-a facut pierdut iar amaratul asta bolnav de hiv ramanea si furat si umilit. Bine i-a facut militianului imputit , trebuia sa-l omoare ca oricum si el o sa moara deci nu mai are nimic de pierdut.
0
1
ce dracu sa mai piarad bani si vremea cu un psihopat
3
1
Eu l-as fi omorat pe loc pe sidos, il omoram in bataie! Sa iti distruga unu viata...te feresti de diverse si vine un jegos dinasta sa te distruga.
5
1
Informatia cu numele militianului este de interes public. Pentru urmatoarele 6 luni, militianul ar tb trimis acasa, existand riscul sa fi fost infectat.
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272