REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bărbatul care a MURIT în ACCIDENTUL din județul Constanța era ȘEF SERVICIU la APIA

Bărbatul care a MURIT în ACCIDENTUL din județul Constanța era ȘEF SERVICIU la APIA

Replica API 18 noiembrie 2020 | 00:00 11608

Bărbatul care a decedat în teribilul accident rutier petrecut în seara de luni, 16 noiembrie, este Radu Andrei Druică, șef serviciu la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

Amintim că polițiștii rutieri au transmis că au fost sesizați, luni 16 noiembrie a.c., în jurul orei 19.20, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, la km 281+500 m, între un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, și un autocamion, condus de un bărbat de 27 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a bărbatului de 41 de ani, care este Radu Andrei Druică, și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din autoturism, o femeie de 40 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Mesaje de condoleanțe

Mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare.

”APIA, în doliu. Două decese în aceeași zi, două vieți curmate, doi buni colegi plecați dintre noi mult prea devreme. Șeful de serviciu din APIA, Radu Andrei Druică, a dispărut acum câteva ore, într-un cumplit accident de mașină în Constanța. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească!”

”Radu Andrei Druică, Dumnezeu să te ierte! Drum lin printre îngeri și stele! Ai plecat prea devreme, anul ăsta blestemat te-a luat și pe tine!! Rămâi veșnic în inima noastră!”

L.I.

Citește și: ACCIDENT rutier TERIBIL în județul Constanța: o persoană a MURIT

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dzeu sa il ierte. Astea sunt blestemele unor oameni carora unii din a pia le-au facut greutati de 3 ani. Cam ce cauta in seara aia pe acolo ? Sper ca organele sa afle cu cine s-a intalnit prin CTa in acea seara, sau cu cine intentiona. Mare om , era laudat tot timpul de cei de la Cta.
0
0
Cu cine era in masina? Asta apare in stiri de arges cu bunaciune de la apia f competenta desi era insurat.
7
2
He he, acum s-a facut loc la alt mason care sa faca angajarile la APIA Constanta..
4
0
Indiferent cum a fost, bun sau rau, pacat de el. Daca conducea un serviciu, cred ca era un om capabil. Nu-l cunosc dar probabil e casatorit cu copii, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
7
0
Comentarii de doi lei cum zici tu , despre morti numai de bine , dar probabil stii si tu ca daca vroiai sa te angajezi la apia el era sforarful.. toti stiau ca Druica facea angajarile...si la ce proaste sunt in apia ..agramate dar cu 6000lei net salariul
6
1
comentarii de doi lei de la oameni de doi lei, om mai drept ca el eu nu am cunoscut ...
2
6
APIA, alta hoata marca Romania makidonime,etc!,
17
3
L-au blestemat oameni
9
5
e bine!un borfas securist pesedist mai putin.banii furati ii ia cu el acum?
12
16
tare prost mai esti
7
4
Allah ierte la el dadeam la mine multe plati moca dam spagaputina bre mare om mare caracter din banii de la fraierii de contribuabili multe poti face daca te duce mintea bre sper sa puna in loc unul la fel asa de suflet ca el
14
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108