REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Bărbatul care a sustras un pistol de la jandarmeriţa rănită la proteste, ARESTAT

Bărbatul care a sustras un pistol de la jandarmeriţa rănită la proteste, ARESTAT

Replica API 16 august 2018 | 02:28 485

Judecătoria Sectorului 1 a emis, marţi seară, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului care a sustras pistolul jandarmeriţei rănite la protestele din 10 august, informează Poliţia Capitalei, anunţă Agerpres.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată, însă este executorie.

Sursa citată anunţa marţi dimineaţă că bărbatul a fost identificat în baza unei informaţii transmise de un cetăţean politiştilor din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov şi, în urma unei acţiuni a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri, a fost depistat şi condus la audieri.

În vârstă de 32 de ani, acesta este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am facut-o posta pe mata si acum ma pregatesc pentru sorta si nevastata labagiul dracului. Sa iti dau muie tie si intregii tale familii de handicapati.
1
2
mamelor celor care se iau de jandarmi si jandarmerita . Datorita curvelor de mame jegoase avem acum infractori anti romani . V-a dat jandarmeria ce meritati , data viitoare mai bine !
4
4
un excrement uman folositor ma-tii cand i se termina hrana.
8
7
Tarfa plutonului este mata idiotul dracului si o urmeaza ficata. Sa treci pe la mine sa iti dau muie tie si intregii tale familii, mortii matii de handicapat
8
10
acest comentariu...Unde este legea?? In secunda doi de la externarea jandarmeritei ea trebuia dusa in arest si la audieri la parchetul militar.S-a intors din misiune fara arma.Ea trebuie primul anchetat in acest caz.E suspecta ca s-a folosit de incident sa sustraga arma.PS ....Daca e tarfa plutonului atunci sa bage la bulau o alta jandarmerita nevinovata ca nu e bai,asa camaradereste,daca asta paralizata trebuie ocrotita.
18
13
Jandarmerita ranita sau femela momeala? Cum se simte ea folosita de colegi? Colegii ii dau muie si o lasa sa ia si bataie.Respect cu stropi parintilor ei.
19
18
Vai...coitele lui vor fi facute piftie....Vai saracul capsunar din diaspora
20
8
Ce de bocanci in coaie o sa isi ia betivul in arest.....asa....pe intuneric, pe la 2-3 noaptea....Bravo politiei ca l-a prins pe hotoman.
19
5
O sa-si cam ia cel putin5 ani la Mititica !... Si ce bine ar fi sa fie si recidivist bulanu' !
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272