REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.5° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Bărbatul care a ucis o copilă și a ascuns cadavrul în canapea, trimis în judecată pentru omor

Bărbatul care a ucis o copilă și a ascuns cadavrul în canapea, trimis în judecată pentru omor

Ana Maria LIPAN 19 octombrie 2023 | 09:59 594

Marcel Şerbuc, bărbatul acuzat că a ucis o fată de 12 ani şi i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, a anunţat avocatul Adrian Cuculis, potrivit digi24.ro.  Parchetul nu a anunţat trimiterea în judecată, însă dosarul apare înregistrat pe rolul Tribunalului Bucureşti în data de 4 octombrie. Trei membri ai familiei fetei, printre care Monica Simona Iftimovici (mama copilei şi concubina lui Şerbuc), s-au constituit părţi civile în dosar şi solicită daune de 200.000 de euro.

Barbatul care a ucis o copila si a ascuns cadavrul in canapea, trimis in judecata pentru omor

„Criminalul fetiţei de 12 ani, Marcel Şerbuc, a fost trimis în judecată pentru omor calificat şi tâlhărie. Îl aşteaptă închisoarea de cel puţin 20 de ani având în vedere minciunile scoase pe tot parcursul urmăririi penale. Practic s-a ajuns la concluzia că, după ce a tâlhărit-o pe fetiţa de 12 ani şi i-a furat bijuteriile, pentru a se asigura că scapă, a omorât-o şi a ascuns-o în 2 saci sub canapea. Judecata în camera preliminară a început, iar familia cere de la Şerbuc şi daune de 200.000 de euro”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Pe 3 iunie, Secţia 16 Poliţie a fost sesizată de proprietarul unui apartament din Capitală cu privire la faptul că a găsit în lada canapelei un sac din plastic ce emană un miros de putrefacţie. Iniţial, s-a crezut că persoana decedată este o femeie, însă o expertiză efectuată la INML a stabilit că persoana decedată este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui fetei. Tatăl biologic al fetei este cel care a reclamat dispariţia copilei la începutul lunii mai.

Fata locuia cu chirie împreună cu mama ei şi concubinul acesteia, Ilie Marcel Şerbuc, într-un apartament din Cartierul Berceni, Sectorul 4 al Capitalei. În spaţiul public a apărut o înregistrare purtată între mamă şi concubin, în care Marcel Şerbuc i-ar fi spus că nu a vrut să-i facă rău copilei, dar a avut un conflict spontan cu ea, ar fi împins-o şi fata s-ar fi lovit cu capul de cada din baie.

După crimă, mama şi concubinul ei au părăsit ţara, femeia fiind depistată în Catalunia - Spania, după ce a fost confruntată de colegii ei de muncă de la o fermă. Ulterior, femeia a venit singură în România, pentru a fi interogată de anchetatori. În schimb, concubinul ei a fost dat în urmărire europeană şi arestat în Olanda, fiind trimis în România în luna august.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
O SA IL HRANIM SA II PLATIM PAZA SI PROTECTIA, VA AVEA ASIGURARE MEDICALA CU TRANSPORT LA SPITAL CU DUBA MULTI ANI, PE BANII PROSTILOR CONTRIBUABILI SI AMARATUL ALA DE COPIL A MURIT CA UN ANIMAL,ASTIA AU DREPTURI, CRIMINALII
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407