REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bărbatul care i-ar fi livrat 'marfă' lui Răzvan Ciobanu, AUDIAT CA MARTOR la Constanța!

Bărbatul care i-ar fi livrat 'marfă' lui Răzvan Ciobanu, AUDIAT CA MARTOR la Constanța!

Replica API 2 iulie 2019 | 01:17 2119

Bărbatul care i-ar fi livrat ”marfa” lui Răzvan Ciobanu, înainte să plece la mare, a fost audiat, luni, 1 iulie, la sediul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța. Este vorba despre Dragoș Crăiță, iar despre respectiva marfă s-a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate.

"Înainte de plecarea la mare pe care trebuia să o aibă împreună cu tine, s-a răzgândit. Ar fi venit un domn Dragoş să-i spună că-i dă ceva marfă şi Răzvan ar fi spus: Eu aştept marfa de la Dragoş", a fost varinta lansată de Dan Capatos, confirmată de Vica Blochina, şi ea o apropiată a designerului: "Da, aşa a fost. Mi-a spus de prietenul lui, care era la Răzvan acasă". Astfel, pe 1 iulie, Dragoș Crăiță a fost audiat la Constanța.

Acum rămâne de stabilit despre ce marfă este vorba.

Amintim că tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 28 spre 29 aprilie. Răzvan Ciobanu se deplasa dinspre Năvodari către Săcele, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă cu mașina, mergând circa un kilometru pe câmp, punând la pământ mai mulți copăcei și răsturnându-se, de mai multe ori. Trupul acestuia a fost proiectat pe pământ, în partea dreaptă a vehiculului Range Rover, care aparținea unei prietene. Cadavrul a fost găsit de un trecător, care a sunat la 112. Specialiștii în domeniu au precizat că era mort de câteva ore, fiind deja înțepenit. Apoi au apărut tot felul de ipoteze legate de deces, dar și despre faptul că localnicii din Săcele au sustras mai multe bunuri de la locul tragediei. Oamenii legii au spulberat toate aceste presupuneri, precizând că nu există suspiciuni de suicid sau altele, fiind vorba, în mod clar, de un accident rutier. Totodată, aceștia au precizat că toate bunurile au fost ridicate de către anchetatori de la fața locului, mai rămânând, rătăcite, o biblie, o sticlă cu apă etc, care au fost luate de către persoanele din zonă și duse la Poliție din Săcele.

În cauză continuă cercetările pentru ce s-a întâmplat cu exactitate.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singurul lucru cu care a iesit in evidenta iera ca se futea in cur alt talent nu am auzit sa mai aiba
1
0
Se poate sa fie exat invers adica dileru sau dileri au refuzat sa ii mai dea marfa pentru ca era dator peste tot si vedeta cum nu putea sa traiasca fara droguri a ales sa se sinucida folosinduse de masina.
1
0
Ce plm treaba are rutiera cu "marfa "??? Aia tine de altii...
0
0
Toti politisti si toti politicieni stiu ca Romania e plina de droguri dar nimeni nu se deranjeaza sa i-a masuri si mai departe ce face presa atata valva pentru poponarul ala. Si-a cautato cu mana lui. Sunt alte stiri mult mai importante nu pe curistul ala sa-si piarda politia timpul. Am ajuns o tara de drogati.
0
0
Razvan nu a avut prieteni doar caini care au l-au ros ,furat si au profitat dupa urma lui.
3
0
M ati secat la coaie cu un boschetar drogat hair stylist adica frizer...sugeti micutul impreuna cu el mortes panaramelor
5
2
niste drogati!
4
1
cu poponaru asta!!ajunge!
6
3
Trebuie sa se gaseasca un tap ispasitor,dar vinovatul nr 1 este cel care si-o face cu mana lui.Sunt alegeri in viata care te privesc direct atunci cand hotarasti ceva.Concursul de imprejurari, anturajul, societatea sub toate aspectele ei sunt doar aliati sau complici. Un tip complicat cu el si cu ceilalti si cu multe personaje misterioase in jurul lui.De aici cred si drumul anevoios al anchetei.
8
1
O mare tragedie pentru Romania amurit un poponar drogat
25
3
BRAVO INTREPRINZATORULUI
2
4
niste nimicuri de oameni , sunt asa de comentati incat i ti este sila de mas media !
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272