REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Bărbatul care s-a SPÂNZURAT sub un vagon era DISPĂRUT de două săptămâni

Bărbatul care s-a SPÂNZURAT sub un vagon era DISPĂRUT de două săptămâni

Replica API 27 mai 2020 | 00:00 8199

Polițiștii constănțeni au fost sesizați marți, 26 mai, prin apel 112, cu privire prezența unei persoane în Stația Constanța Mărfuri. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și, pe linia 6, sub un vagon, au depistat un bărbat în stare de putrefacție, spânzurat cu ajutorul unei funii. Potrivit anchetatorilor, bărbatul s-ar fi spânzurat de boghiul vagonului.

Cercetările au continuat în vederea stabilirii identității persoanei în cauză. Potrivit surselor noastre, este vorba despre Iulian Ciobanu, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Constanța, dat dispărut după ce a plecat în mod voluntar de acasă. Bărbatul era dat dispărut de două săptămâni.

Iulian Ciobanu locuia împreună cu fratele său și a fugit de acasă în data de 13 mai. Polițiștii Secției 4 din municipiul Constanța au fost sesizați la acel moment de apropiații bărbatului cu privire la dispariția acestuia, fiind lansat și un apel public pentru ca Iulian Ciobanu să fie găsit.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vrut sa evit sa vad acest articol, dar na. Foarte frumose comentariile voastre in privinta tatalui meu, foarte frumos sa vezi ce spun oamenii despre un om decedat, cu o familie care il plange in urma...Va felicit pe toti, sa nu faceti copii ca nu mai avem nevoie de prosti pe pamant
0
1
Se pare ca a avut in vedere ambele variante
1
1
sper ca a aruncat si el un ochi inainte...
0
1
Ciudat, cum sa te spanzuri de boghiu ???
2
2
un om a murit normal prin sinucidere voluntara! ar fi bine sa se dea lege pentru sinucidere medicala si voluntara; mor destui oameni cu stampila coronavirus!
5
2
deci de cel putin doua saptamani vagoanele nu au fost miscate !
9
2
era baiatul cu ochii ca 2 margele. Pacat de el. Avea tot viitorul in fata. Cum pula mea sa te spanzuri sub tren...
12
2
cum adica s-a SPANZURAT sub un vagon ca nu inteleg....
10
0
Titei Marius lapuscarie gata ajunge
9
1
Ce ati facut in ultimile doua saptamani cand mortu va putea la nas?.Va ocupati de braconierii de pe fluviul Dunarea si hoitu putea la 30 metri de nasul.vostru.Ptr braconierii de pe Dunare sa infiintat politia de frontiera.Daca mergeti in statia C.F Palas nu puteti vedea trenul de mormane de gunoaie de- a lungul caii ferate.Se spune ca omul sfinteste locul dle Titei Marius care de fapt va ocupati in ultima vreme de cu totul altceva.Vedeti mai bine gunoiu din ochii dvs si apoi pe celorlalti.
15
0
E ala despre care scria Relu la vremea respectiva ca e bun de pula...
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218