REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Bărbatul omorât în bătaie de cei doi tineri încercase să apere două fete

Bărbatul omorât în bătaie de cei doi tineri încercase să apere două fete

Andreea VLAICU 15 mai 2024 | 11:51 4313

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Barbatul omorat in bataie de cei doi tineri incercase sa apere doua fete

Tragedia a avut loc în fața uneia dintre intrările în parcul Crângași. Bărbatul mergea la plimbare cu două fete, fiicele iubitei lui.

Un grup de doi tineri și alte patru fete au început să le hărțuiască pe cele două. Se pare că erau supărați că una dintre ele nu răspunsese unei cereri de prietenie, pe o rețea socială. Bărbatul le-a apărat, ceea ce i-a enervat pe băieții din grup.

Aceștia au revenit înarmați cu bâte și l-au lovit în cap. Medicii au încercat timp de două ore să îl resusciteze. Agresorii au fost identificați, găsiți și duși la secția de poliție. Ei erau cunoscuți ca persoane agresive, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu se va introduce pedeapsa cu moartea, cel putin "pe viata", dar si acolo sunt hibe...judecatorii inlocuiesc , in timp pedeapsa cu citiva ani...
3
0
Nu-i mai dati lui Alecs voturi negative! Chiar nu intelegeti o ironie?(in cazul acesta chiar mai multe....)??
1
1
si accidental vor spune avocatii si judecatorii scapa rapid cu putin noroc cu suspendare ptr ca sunt la prima abatere unul e minor etc legislatia e gresita si asta e principala problema iar parlamentul e principalul vinovat ar trebui inceput cu sanctionarea foarte dura a abaterilor mici si apoi a celor mari mai ales ca aveau un istoric de agresivitate la o varsta atat de mica
4
0
Datzii cadou lui Zelenski ma sa lupte in prima linie contra rushilor,daca au noroc si scapa bine,daca mor pe campul de lupta si-au spalat cat de cat pacatul asta,pentru ca in U.E. nu exista pedeapsa cu moartea.
5
0
La noi,nu o sa se de a niciodată închisoare pe viață. Și nu este bine,pentru ca tineretul în ziua de azi nu mai știu de frica nimănui ( nici de părinți)
3
0
Au si ei o mama Sidonia asa ca o sa fie liberi curind!!!
6
0
Inchisoare pe viata! Au premeditat,nu e accident, au vrut sa le arate la toti cine sunt ei, sau dus cu gandul sa il omoare! Asemenea specimene nu trebuie slasate in strada! Daia platim taxe, daia sunte-ti platiti ,scoliti din banii nostrii ai cetatenilor domnilor/doamnelor judecatoari si procurori! Leplatim noi puscaria si mancarea si cazarea. Specimene ca iei doar acolo au voie sa traiasca!
14
0
@ALECS daca analfabetii ca tine sunt viitorul tarii... suntem terminati. .
15
2
Chear vă place să scrie-ți de rău în fiecare zi despre noi tineri cei care sântem viitoru țări? Ști ce zic?
2
14

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436