REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

"Barbie de România", chef de pomină de ziua ei. Brigitte, Irinel și Vica, printre invitați

"Barbie de România", chef de pomină de ziua ei. Brigitte, Irinel și Vica, printre invitați

Replica API 8 iulie 2021 | 00:00 846

Frumoasa Diana Bianca Lucan, cunoscută drept „Barbie de România” sau „Paris Hilton de România”, și-a aniversat ziua de naștere și a dat petrecere mare, la care s-a adunat crema showbiz-ului românesc.

foto: arhiva personală

Ea e născută pe 1 iulie, astfel că a ales locația ideală, chiar pe malul lacului. Aperitive și băuturi savuroase pentru invitați și mai ales multe surprize: cea care a prezentat evenimentul a fost Cosmina Păsărin, Oana Radu a încins ringul de dans, iar petrecerea a culminat cu un tort superb pe 5 etaje ce a fost urmat de un spectacol de artificii și multe șampanii scumpe. De la acest super-party nu au lipsit prietenii vechi: Brigitte Năstase, Florin Pastramă, Irinel Columbeanu, Vica Blochina, Mădălina Bălan, Kamara, Cerasela Rogen.

foto: arhiva personală

foto: arhiva personală

foto: arhiva personală

“Nu știu ce va fi peste un an. Nici ce îmi va aduce ziua de mâine. Dar sunt atât de recunoscătoare, în acest moment, pentru tot binele din viața mea...! Nu cadourile și florile sunt importante, ci grija, atenția și timpul vostru. Vă mulțumesc tuturor!”, a scris afacerista Diana Bianca Lucan, pe pagina ei de socializare, scrie click.ro.

foto: arhiva personală

Pentru petrecerea aniversară pe care a organizat-o zilele trecute, Diana Bianca a ales o rochie de culoare roșie, semnată de un designer român. Blonda este proprietara unui lanț de centre de chirurgie și tratamente estetice care a propulsat-o în rândul femeilor foarte bogate din România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212