REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Barna: „Acest bambilici între premieri este cea mai sigură garanție că această coaliție nu o să reziste“

Barna: „Acest bambilici între premieri este cea mai sigură garanție că această coaliție nu o să reziste“

Replica API 18 noiembrie 2021 | 19:42 845

Vicepreședintele USR, Dan Barna, susține că alinața dintre PSD și PNL nu o să aibă continuitate. „Acest bambilici între premieri este cea mai sigură garanție că această coaliție nu o să reziste. Este foarte puțin probabil ca Marcel Ciolacu după un an și jumătate să se retragă”, a spus Dan Barna, la Digi24, citează stiripesurse.ro.

Dan Barna

„Alianța nu va funcționa. Foarte mulți membri PNL nu că sunt nemulțumiți, sunt revoltați că PNL a fost transformat în partid remorcă”, a punctat Barna. “Sunt foarte mulţi membri PNL care nu sunt deloc…unii cu poziţie de decizie, alţii membri simplu sau aleşi locali cu relevanţă importantă în partid, care sunt nu nemulţumiţi, care sunt revoltaţi de faptul că PNL-ul a fost din nou adus, transformat în partid remorcă şi agăţat de căruţa PSD-ului. (…) Înţeleg foarte clar că lozul Florin Cîţu a fost un pariu necâştigător pentru PNL care iată se transfomă într-un partid rămas la remorca PSD”, a transmis vicepreşedintele USR.

„Comedia continuă. E ceea ce auzim de un număr de zile, Florin Cîţu spune orice variantă, dar PNL să aibă primul premier pe rotativ sau pe toată durata mandatului. PSD spune exact acelaşi lucru, dar invers. PSD a partidul mai mare, trebuie să aibă premierul şi nu îşi pune problema să aibă PNL un premier pe toată durata mandatului. Lucrul nou e că Florin Cîţu şi-a internalizat conceptul de coaliţie cu PSD, este constructorul coaliţiei PSD-PNL şi dacă până acum câteva zile făcea diverse jonglerii, acum vorbeşte cu gura plină despre coaliţia PSD - PNL. E un semn de adevăr. Da, Florin Cîţu a construit o coaliţie PNL-PSD şi e foarte mândru de ea în acest moment”, a afirmat vicepreşedintele USR.

Barna a mai transmis că programul de guvernare este stabilit de doi premieri daţi afară de PSD: Grindeanu şi Cîţu. „Sunt foarte mulţi români foarte dezamăgiţi, revoltaţi, sentimentul că au ieşit în stradă şi astăzi guvernul României, programul de guvernare este stabilit de doi premieri daţi afară de PSD: Grindeanu şi Cîţu”, a mai precizat Barna.

Barna nu exclude o nouă guvernare alături de cei de la PNL. „Nu aș scoate de pe masă perspectiva alegerilor anticipate”, a conchis Barna.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Barna, gata tataie..ai zburat din schema tu si USR tau..plin de gay si tradatori.
1
0
Barna mananci cuvinte,fraza corecta ar fi fost:aceasta coalitie nu o sa reziste nici macar cat a rezistat coalitia in care am fost noi,USRisti.
6
1
fara tradarea voastra nu se ajunge aici.putati sa.l suportati dreq pe citu,de aia luati o gramada de bani,nu sa plecati ca niste domnisoare.Si tot de asta nu va va mai vota nimeni,eu sigur Nu!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212