REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Barna: Consider inadmisibilă lansarea unor idei aflate la graniţa dintre halucinant şi stupid

Barna: Consider inadmisibilă lansarea unor idei aflate la graniţa dintre halucinant şi stupid

Replica API 22 aprilie 2020 | 00:00 984

Dan Barna

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, subliniază că autorităţile au obligaţia să fie responsabile în comunicarea publică şi apreciază că este inadmisibilă lansarea unor idei "la graniţa dintre halucinant şi stupid".

"Autorităţile publice, inclusiv cele din domeniul medical, au obligaţia să fie responsabile în comunicarea publică. Consider inadmisibilă lansarea unor idei aflate la graniţa dintre halucinant şi stupid al căror unic efect este sporirea neîncrederii populaţiei în capacitatea statului de gestionare a gravei crize prin care trecem. Am cerut insistent în aceste luni transparenţă, coerenţă şi profesionalism. Ceea ce am primit au fost tentative de ascundere a realităţii, informaţii trunchiate, contradicţii şi tensiuni între factorii de decizie. Aici se ajunge când după reguli clare se aruncă în spaţiul public excepţii şi variante care creează confuzie, panică şi neîncredere", a scris liderul Uniunii pe Facebook.

Potrivit acestuia, "încă nu e prea târziu" pentru autorităţi să îşi facă treaba aşa cum aşteaptă cetăţenii României.

"Calculele politice sau rivalităţile dintre diverse personaje cu rol în combaterea crizei sunt irelevante şi toxice. Prioritatea e România şi nimic altceva", arată Barna, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BAI HANDICAPATULE NENOROCIT! CU TAIEREA PENSIILOR SPECIALE SI ALE REVOLUTIONARILOR SUNT SI EU DE ACORD DAR CU INDEMNIZATIILE AMARATILOR DE DEPORTATI CARE AU DORMIT PE STRAZI IN FRIG, UNII COPII MICI FIIND, CE AI? CEI MAI MULTI S-AU IMBOLNAVIT GRAV ATUNCI SI AU RAMAS CU SECHELE TOATA VIATA DIN CAUZA CRIMINALILOR DE COMUNISTI. ACUM SUNT VAI DE EI. ESTE A NU STIU CATA OARA CAND POSTEZI IDIOTENIA ASTA DE COMENTARIU. NU-TI DORESC ALTCEVA DECAT SA FII SI TU IMPREUNA CU FAMILIA TA IN SITUATIA ASTA CA SA SIMTI PE PIELEA TA SI SA TE TREZESTI LA CRUDA REALITATE. VAI DE CAPUL TAU CAT CREIER ITI LIPSESTE!
4
0
Asa e mai Barna. Voi, toata clasa politica care aveti un singur scop sa distrugeti tara asta pusi de altii si la care voi va bateti de ochii lumii. Nu mai vrem tagma voastra de nenorociti. Nu mai vrem politica. Vrem oameni adevarati
3
0
Multa muie frustatului de mai jos si familiei lui de curve care plange ca nu are pensie speciala !
3
3
Si noi am cerut anularea tuturor pensiilor speciale si indemnizatiilor date aiurea celor care nu au muncit sau nu muncesc.
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272