REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Barrier a inaugurat un nou magazin în sistem de franciză la Constanța

Barrier a inaugurat un nou magazin în sistem de franciză la Constanța

Replica API 19 februarie 2016 | 00:29 1245

Producător de ferestre de calitate

Producător de ferestre de calitate

Barrier, lider național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, a inaugurat ieri un nou magazin, situat pe bulevardul Tomis numărul 63. Este cel de-al doilea magazin în Constanța, după cel inaugurat în aprilie 2015, , semn că prima franciză a avut un feedback bun.

Prin sistemul de franciză, Barrier și-a alocat timp pentru a fi alături de partenerii și clienții săi pe tot parcursul procesului de alegere, configurare și instalare a produsului până la finalizarea acestuia. Obiectivul principal a fost acela de a promova un nou concept revoluționar în domeniul tâmplăriei PVC, rulourilor și ușilor de garaj.

„Constanța se află pe locul II la autorizații de construcții în țară. E clar, potențialul zonei este foarte bun pentru noi. Semnalele sunt foarte bune de la prima franciză, construim în continuare o imagine bună în Constanța. Consilierii de vânzări sunt pregătiți să recomande tot ce-i mai bun. Clienții trebuie să înțeleagă că este o investiție pe termen lung, nu de un an, doi“, a declarat Sebastian Ștefănescu, directorul departamentului vânzări al Barrier.

De unde a pornit ideea de franciză? Adrian Achim, managerul Barrier Constanța, explică: „Ideea de franciză Barrier a pornit de la ambiția și dorința de a demonstra că și produsele fabricate în România pot reuni același standard de calitate, precum cele germane. Ne propunem să recâștigăm credibilitatea și încrederea clienților dezamăgiți de piața axată pe consum, care pun preț pe cantitate, și mai puțin pe calitate. Barrier nu vinde termopane, ci oferă servicii complexe de consultanță și achiziție, dispune de o gamă largă de produse de calitate, toate putând fi personalizate în funcție de cerințele clienților noștri. Barrier oferă posibilitatea achiziționării unui serviciu complet, de la ferestre, rulouri, sticlă, uși de garaj, acționare porți metalice, o gamă vastă.”

Adrian Achim a mai spus că „noi nu vindem vise, ci împreună construim vise, pentru că la Barrier, o casă se poate transforma în acasă.”

O franciză poate să deservească 80.000 de locuitori, iar Barrier urmărește să ajungă la cât mai mulți oameni din orașul Constanța, având în vedere că va mai deschide un magazin, cel de-al treilea, în 25 februarie a.c.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102