REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
18.8° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Baschet: NBA - Rudy Gobert, suspendat un meci după ce şi-a lovit un coechipier. Video

Baschet: NBA - Rudy Gobert, suspendat un meci după ce şi-a lovit un coechipier. Video

A.F. 12 aprilie 2023 | 00:00 493

Minnesota Timberwolves l-a suspendat pe jucătorul francez Rudy Gobert pentru un meci după ce pivotul l-a lovit cu pumnul în piept pe un coechipier, ceea ce îl exclude de la meciul de baraj cu Los Angeles Lakers de marţi, a anunţat luni clubul său, citat de AFP.

Baschet: NBA - Rudy Gobert, suspendat un meci dupa ce si-a lovit un coechipier. Video

"Minnesota Timberwolves a anunţat astăzi (luni) că pivotul Rudy Gobert a fost suspendat pentru un meci ca urmare a incidentului survenit ieri (duminică) la meciul cu Pelicans (113-108)", s-a anunţat într-un scurt comunicat al clubului.

"Gobert va ispăşi pedeapsa la meciul de mâine (marţi) contra lui Los Angeles Lakers", a cărui câştigătoare se va califica în play-off.

"Emoţiile şi-au pus amprenta asupra mea. Nu ar fi trebuit să reacţionez aşa cum am făcut-o, indiferent de ce mi s-a spus. Vreau să-mi cer scuze faţă de fani, de club şi în special faţă de Kyle, care este o persoană la care chiar ţin şi pe care o respect mult în calitate de coechipier", a scris pivotul pe contul său de Twitter, la câteva ore după incidentul care a avut loc în a doua parte a meciului.

O înregistrare video a prezentat începutul unei altercaţii verbale între Gobert şi Anderson într-un timp mort al meciului. Conform ESPN, Anderson i-a reproşat lui Gobert că nu blochează suficient de bine aruncările la coş, iar jucătorul francez i-a răspuns, după care Anderson l-a insultat pe Gobert spunându-şi să-şi "ţină gura", citează Agerpres.

Baschetbalistul francez a reacţionat cu un pumn aplicat lui Anderson, înainte ca mai mulţi jucători să-i separe pe cei doi. Dar, conform site-ului The Athletic, altercaţia a continuat la vestiare în pauză, cu noi insulte.

După altercaţie, Gobert, care a fost scos din teren de către echipa sa, a trimis un mesaj de scuze coechipierilor săi.

Minnesota Timberwolves s-a clasat pe locul 8 în Conferinţa de Vest şi va juca baraj cu LA Lakers pentru accederea în play-off.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515