REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Băsescu: Barna și Orban l-au plimbat pe Nicușor Dan ca pe urs în târg, cu un carton de gât

Băsescu: Barna și Orban l-au plimbat pe Nicușor Dan ca pe urs în târg, cu un carton de gât

Replica API 21 septembrie 2020 | 00:00 1168

Traian Băsescu, candidatul PMP la alegerile pentru Primăria Capitalei la Alegerile Locale din 2020, a comentat sondajul de opinie prezentat sâmbătă de Nicușor Dan, care arată o cursă strânsă între candidatul PNL-USR-PLUS și primarul în funcție, Gabriela Firea, candidată din partea PSD. Fostul președinte spune că „Barna și Orban l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs pe însuși Nicușor Dan”.

„Dacă Nicușor Dan ar fi un tânăr, l-aș compătimi pentru naivitate. Dar pentru că la 51 de ani a acceptat compromisul sulfuros al eliminării PMP din alianța care îl susținea la Primăria Capitalei este primul vinovat, în condițiile în care PMP l-a propus și îndrăznesc să spun, l-a impus ca și candidat al dreptei. Oricum PNL nu avea cu cine defila. În cursul zilei de sâmbătă, liderii USR și PNL, Barna și Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe însuși Nicușor Dan. Nenorociții i-au legat de cât un carton mare pe care au desenat niște cifre, au scris sub ele SONDAJ falsificând realitatea momentului”, a scris Traian Băsescu pe Facebook, scrie digi24.ro.

Fostul președinte mai spune că „să faci asta în ziua în care casele de sondaje îşi fac calibrarea şi toate partidele importante află intenţia de vot a momentului este o mare prostie” și acuză că i-au fost tăiate 10 procente în sondaj.

„Barna şi Orban l-au vândut pe Nicuşor Dan înainte de începerea campaniei, când, în ultima clipă au scos din alianţă PMP care ar fi garantat victoria dreptei, la fel cum de un an asigură guvernului Orban menţinerea la guvernare blocând moţiunile de cenzură.

Aşa cum arată sondajele azi, Nicuşor Dan, PNL şi USR – PLUS pierd Capitala. Sper să nu am dreptate, dar dacă va fi aşa dragă Orban Ludovic, eu te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu.

În ce mă priveşte le-aş sugera liberalilor şi unor ziarişti şi analişti, să înceteze cu zvonurile că voi renunţa în ultima clipă în favoarea nefericitului Nicuşor Dan. În cariera mea politică nu am vândut niciodată voturi, din respect pentru cei care mi le-au dat. Nici nu am cumpărat, din respect pentru mine”, a concluzionat Traian Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un turnator nenorocit care ai fost complice la JAFUL FLOTA si ai incercat tot timpul sa-ti rezolvi problemele numai in favoarea ta si a familiei tale.
1
1
bese,turnatorile,te.au scos securistii la inaintare pe post de iepure loser?tu nu mai mori odata rebutule turnator?spune asta cineva care te.a votat de doua ori,deoarece alternativa pesedista era mai nasoala.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272