REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Băsescu, declaraţie spumoasă la adresa lui Iohannis!

Băsescu, declaraţie spumoasă la adresa lui Iohannis!

Replica API 2 iunie 2018 | 00:08 416

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat felul în care Klaus Iohannis a ales să guverneze alături de PSD, afirmând că e vinovat că le-a lăsat ocazia să îi ia din atribuţiuni.

"Problema mea nu este Kovesi, pe mine mă doar de atribuţiile preşedintelui pentru că un stâlp al puterii cu autoritate maximă este pur şi simplu tăiat cum taie ăştia brazii prin păduri. Iohannis nici nu i-a pocit de la început. Scriam eu pe Facebook degeaba: 'Domnul preşedinte, pune-i să semneze un protocol, nu le da premierul până nu îţi pun director la SIE, nu le da premierul până nu se angajează cu ambasadori, cu obligaţiile pe care le au'. Dânsul a vrut să guverneze altfel cu PSD-ul. Nu! Cu PSD nu se poate altfel decât cu bâta! Cu PSD ori te baţi de dimineaţă până seară ca să obţii ceva, ori când te prind în moleşeală te lasă fără atribuţiuni oricând au ocazia", a declarat Băsescu la B1 TV, conform stiripesurse.ro.

Întrebat de ce Klaus Iohannis nu a reacţionat până acum la decizia CCR pe tema revocării şefei DNA, Băsescu a răspuns: "E ardelean, domnule. Nu am altă explicaţie. Cu aşa o bombă de la CCR să taci. Ardelenii au această scuză."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Basit,veninos,Puturos,toxic
1
0
Base, iti e teama ca blondina va da ceva pe goarna?
4
1
Ce sfaturi poti lua dela un distrugator de idealuri ale tarii,el atat il duce mintea saracu,a devemit infantil din cauza loviturilor primite dela valurile marilor pe unde a trecut,nul luati in seam ,nu poate mai mult.
6
3
12:57 cred ca vorbesti de ma-ta
3
4
Prostia e contagioasa si, adesea, ereditara. Sper ca esti singur la parinti si ca n-ai copii. Desi, se stie, mama prostilor e mereu bortoasa...
4
3
Oricat de antipatic este ciocanarul lu' Nutzi Costaricana , trebuie sa recunoastem ca amu are dreptate . Mare dreptate !
3
4
Base este zgomot de fond .Atat. Nici ca sunet pentru stimularea cacarii in WC-urile publice nu mai e bun,cum era cand ocupa scaunul de presedinte.
5
3
gresit, datorita lui , acesti nemernici ciuma rosie, au preluat o tara pusa pe fagasul cel bun si in loc sa progresam am ajuns ca acesti nemernici sa ne calce in piciooare
17
9
El vorbeste,jigodia care a distrus o tara
19
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212