REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Băsescu despre achitarea ginerelui său, Radu Pricop: 'Am văzut cum s-a distrus reputația unui avocat'

Băsescu despre achitarea ginerelui său, Radu Pricop: 'Am văzut cum s-a distrus reputația unui avocat'

Replica API 8 aprilie 2019 | 01:40 556

Traian Băsescu a vorbit despre ancheta unui procuror al DNA care l-a vizat pe ginerele său Radu Pricop și despre achitarea acestuia, după patru ani de proces. Fostul președinte reproșează procurorului DNA că a distrus reputația ginerelui său și, în plus, casa de avocatură pe care o conducea a fost închisă și clientela pierdută. Asta în contextul în care Radu Pricop a fost declarat nevinovat în toate instanțele, inclusiv la Înalta Curte, unde a fost achitat definitiv, potrivit Digi24.ro.

"Este un avocat, Radu Pricop. În 2015 a fost pus sub acuzare de DNA pentru instigare la șantaj. Omul și-a pierdut clientela. Avea o casă de avocatură „Radu Pricop”, mai erau doi avocați. Este ginerele meu. A spus de la bun început că este o prostie, că el nu a făcut și nu a spus lucrurile acelea.

Doamna procuror Roșu, de la DNA, i-s spus „Hai, lasă, că ești tânăr, mergi în instanță și să rezolvi acolo. Și uite așa, abia ieri (joi, 4 aprilie – n.red.) a câștigat procesul și la Înalta Curte", a declarat Traian Basescu la Digi24.

A câștigat la fond, la Curtea de Apel, a câștigat și la Înalta Curte, dar din 2015 până acum, în patru ani, și-a distrus firma, asociații au plecat imediat ce a fost pus sub învinuire, avocații pe care îi aveau angajați au plecat și ei, clientela nu mai este... s-a dus... Era un inculpat...

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De obicei stii ce spui nea Traiane mai putin cand te dai victima matale sau faci acelas lucru pentru apartinatori familiei sau prieteni ca Nuti de exemplu.
0
3
Trebuie sa recunoastem : Basescu a fost cel mai bun Presedinte al Romaniei ! Singurul care a batut cu pumnul in masa si sa impus in fata celor care il atacau !
5
2
Bercea mondialu si mircea basescu doi oameni nevinovati.
2
4
Extraordinar...! Procurorii astia au gresit si in cazul fratelui , si in cazul acestui derbedeu avocat facut de o scoala de diplome si bineinteles in cazul curvistinei de Plescoi...
3
3
Nu a taiat pensiile ! Doar salariile! Informati-va mai bine !!
5
1
Basescu si-a distrus tot mandatul cu interventia lui aberanta pe justitie! Sunt unul din cei care l-au votat si sustinut in tot ceea ce a facut bine: a taiat pensiile speciale, a pus sa aleaga intre pensie si salariu, doar una..a facut multe! Dar de cand frate-su, ginerisu, udrea au avut probleme penale a atacat inutil justitia si pe LCK. Asa ceva nu se face domn Basescu! Si pentru acest lucru nu te voi mai vota.
10
2
A taiat pensiile si salariile!
3
2
"un inculpat". Era "un penal". Ca tu ai invadat spatiul public cu nenorocita asta de exprimare, de Pensionar nu si-o scoate nici azi de pe limba. Nu cade chiar bine cand penalul e cineva apropiat si instanta achita ceea ce acuza politicul, n-asa? Cine seamana vant culege furtuna. Tu cu tot neamul tau sa nu aveti parte decat de furtuna. 7 generatii!
12
7
pe dragnea l-au luat ca a adus mortii la vot dar pe roberta anastase nu au vazut-o ca numarat din 3 in 3 in parlament ca sa adopte legi!!!
8
6
base nu te mai agita hai cu mine la un sprits ... spishrts
10
5
Pishane-am pe chelia ta de alcoolist ! Du-te si da-le limbi in pizda lu' Udrea si lu' Roberta Anastase , borfashule !
19
7
Jegule! Tu ai adus o si tu o tii in brate in continuare pe baschetbalista! Termina cu ipocrizia si teatrul ca nu mai tin!
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212