REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
11° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Băsescu, ironii despre comasare: „Mi se rupe sufletul să-i văd pe Boc, Falcă, Blaga comasaţi cu PSD“

Băsescu, ironii despre comasare: „Mi se rupe sufletul să-i văd pe Boc, Falcă, Blaga comasaţi cu PSD“

A.F. 21 februarie 2024 | 23:10 1564

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a vorbit, miercuri seara, despre comasarea alegerilor electorale. Acesta a ironizat propunerea de a avea candidați comuni cei de la PNL și PSD.

Basescu, ironii despre comasare: „Mi se rupe sufletul sa-i vad pe Boc, Falca, Blaga comasati cu PSD“Traian Băsescu

Întrebat dacă este legală comasarea alegerilor, Traian Băsescu a răspuns: „Nu aș discuta despre legalitate, las specialișii de la CCR să se pronunțe. Vă rog să mă credeți că, gândindu-mă la Boc, Blaga, Falcă, se rupe sufletul în mine să-i văd comasați pe liste comune cu PSD. Asta e viața și politica.

Este păcat că ne jucăm de-a democrația. Are multe jocuri care se pot face, dar are și rigori. Alegerea președintelui, alegerea parlamentarilor, primarilor, înseamnă elemente de rigoare, care să nu se amesteci. Ce înțelege electoratul care merge la locale și europarlamentare…

Băsescu: Nu cred că alegerile astea au ceva moral în ele, au doar interese

Nu cred că alegerile astea au ceva moral în ele, au doar interese. Nu este vot liber, este vot calculat. Românii vor fi duși într-un sistem politic astfel încât nimic să nu se schimbe. Dar se va schimba.

Să ai candidați comuni între PNL, în care este Boc, Blaga, Falcă și mulți alții, cu PSD mi se pare ireal. Mi se pare că nu e posibil să ai liste comune”, a spus Traian Băsescu, potrivit romaniatv.net.

Liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au anunţat, miercuri, că s-a ajuns la un consens pe tema comasării alegerilor, iar europarlamentarele şi localele vor avea loc în 9 iunie. Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a mai explicat că partidul pe care îl conduce şi PSD vor merge pe listă comună la europarlamentare şi pe listă proprie la cele locale.

Marcel Ciolacu a explicat că cele două partide în această variantă pot face faţă valului extremist, iar decizia comasării nu este una împotriva democraţiei, ci pentru democraţie, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciocul mic, turnatorule! este pe treapta de sus a nesimtirii! ai facut romania de ris si tot mai iesi ca sarpele la drumul mare. asa te-au invatat serviciile, sa faci gura mare. trebuia sa faci reciclare la poarta alba, ptr minciuni. probabil te mai tin aia de afara in brate, le-ai facut multe servicii.
3
1
Tu, moralistul veacului! Hai sictir!
12
1
Cand se rupe CA asteptam de multa vreme
7
0
prima impresie si chiar si a doua este ca pnl se contopeste sau e absorbit de psd
11
2
Tu vorbesti de etica si moralitate? Moarte in chinuri jigodie!
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218