REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Băsescu: Menţinând sistemul special de pensii, proiectul noii legi menţine furtul din banii publici

Băsescu: Menţinând sistemul special de pensii, proiectul noii legi menţine furtul din banii publici

Replica API 2 octombrie 2018 | 00:17 394

Proiectul noii legi a pensiilor menţine furtul din banii publici în favoarea unor categorii bine selectate, menţinând sistemul special de pensii, susţine fostul preşedinte Traian Băsescu, senator PMP.

"De mai bine de un an, în spaţiul public se fac dezbateri lungi legate de noua lege a pensiilor şi acesta este un lucru foarte bun. Totuşi, în aceste dezbateri inundate de cuvântul 'echitate', de puţine ori se vorbeşte despre pensiile speciale. Aşa cum declară doamna ministru Lia Olguţa Vasilescu, noua lege are ca principal obiectiv restabilirea echităţii în sistemul de pensii de stat. De acord, dar ... Este greu de acceptat expresia 'echitate' când principiul contributivităţii nu funcţionează pentru toţi pensionarii, menţinându-se pensiile speciale. Din păcate, menţinând sistemul special de pensii, proiectul noii legi menţine furtul din banii publici în favoarea unor categorii bine selectate, alese să susţină prin vot perpetuarea la putere a PSD-ului", a afirmat Băsescu într-o postare pe Facebook.

El admite totuşi că unele meserii au un nivel ridicat de privaţiuni, dar a arătat că salariaţii din aceste domenii sunt "răsplătiţi cu stagii complete de cotizare reduse, putându-se pensiona la vârste de 40 - 50 ani şi nu la 65 ani".

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ofi bine cum a dispus Base, o fi bine acum cand pasd si dracnea da pensii speciale la o mana de cozi de topor care consuma banii de la bugetul de pensii mai mult decat 4 milioane de pensionari
3
0
Maaaars porcule ca la tine trage pesta africana si trebuiesti asomat!
0
3
Ce dor o sa ne fie de Basescu! El a dat LEGE ca toti hotii astia din parlament, primarii, CJ..etc. sa aleaga: Vor sa faca afaceri sau vor in demnitati publice? Atunci au ales. Unii in privat altii demnitari in fubctii publice. Tot Basescu a anulat toate pensiile speciale si a dispus: Calculul tuturor pensiilor sa se faca dupa CONTRIBUTIVITATE, nu dupa altceva! Si a LEGIFERAT. Bine.
6
4
Dar Nuti Udrea ce bani a furat?Nu tot bani public?Si cati altii ca ea nu au beneficiat de protectia lui Basescu!Duceti-va la naiba toti aatia din politica,dar in cazul lui Basescu se potriveste bine vorba aia:,,vede paiul din ochiul altuia dar nu vede barna din ochii sai".Basescule tu nu mai reprezenti mare lucru,ti-ai facut treaba la fel cum si altii din exterior si-au facut treaba cu tine si de aceea te-au sustinut la conducere.De blaturile cu PSD nu zici nimic?Ati furat si unii si altii pana nu ati mai putut!
11
3
Traiane dupa ce l-ai facut tradator pe regele mihai fa un pustiu de bine si scoate in afara legii casa regala,nationalizeaza proprietatile si scapa societatea de paduchii regali care au inceput sa se inmulteasca in tara.
11
5
Ce mai vrei tu mai pramatie care ai nenorocit tara asta. Vapoare nu mai avem, in Bucuresti ai dat tot pamantul, ca Presedinte ai facut sistemul de securisti puternic, stai dracului linistit o data si nu ne maoi obosi cu vorba ta de idiot
16
7
Lasa basele ca s-a pricopsit tara cu alina maria de roumanie. Alta belea langa margareta la risipit banul public ptr niste duoamne cu titluri in afara legii.
12
7
Sursa suli intreaba
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272