REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Băsescu: Sunt convins că în România unirea cu Moldova s-ar vota prompt de Parlament

Băsescu: Sunt convins că în România unirea cu Moldova s-ar vota prompt de Parlament

Replica API 9 iulie 2016 | 00:00 222

Președintele PMP, Traian Băsescu, s-a declarat vineri convins că unirea Republicii Moldova cu România se va produce mai devreme sau mai târziu, iar Parlamentul de la București ar vota prompt o asemenea decizie, notează agerpres.ro.

"În ce mă privește, am convingerea că unirea se va produce, mai devreme sau mai târziu. Orice țară are dreptul să-și decidă soarta, iar Republica Moldova va deveni parte a României la un moment dat, nu prin forță, nu prin povești, ci prin voința populației, a românilor din stânga Prutului. Chiar era un mic element de discuție, sunt convins că în România unirea s-ar vota prompt de către Parlament.

Dacă mâine ar fi convocat să voteze unirea, ar face-o. Mai avem singura problemă — când va vota și Parlamentul de la Chișinău. O să vedem! Important este ca tinerii să creadă în unire și important este să cunoască România, pentru că realitățile României sunt departe de a fi cele prezentate chiar și la televiziunile românești.

Soluția pentru Republica Moldova este unirea cu România pentru a intra în UE, dar și pentru a pune capăt unei decizii a doi criminali, unul se numea Hitler și unul Stalin, care, prin miniștrii lor de Externe, Ribbentrop și Molotov, au stabilit că Basarabia trebuie să devină parte a Uniunii Sovietice. Nu putem trăi la nesfârșit după decizia a doi criminali", a spus Traian Băsescu, la sediul PMP.

Președintele PMP s-a întâlnit vineri cu un grup de 50 de tineri din Republica Moldova, în cadrul unui program care se numește "Cunoaște-ți țara".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272