REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Basmul horror „Gretel & Hansel“ se lansează în acest weekend în cinematografele din SUA

Basmul horror „Gretel & Hansel“ se lansează în acest weekend în cinematografele din SUA

Replica API 1 februarie 2020 | 00:00 297

Sursa foto: Gretel and Hansel Movie / Facebook

Pelicula "Gretel &Hansel", care transformă basmul clasic într-o poveste cu elemente fantasy şi horror, pe un ton mult mai sumbru decât povestirea originală a fraţilor Grimm, se lansează în acest weekend în cinematografele din SUA, relatează EFE, citată de Agerpres.

Noua versiune, a cărei acţiune este plasată în Bavaria la începutul secolului al XIV-lea, este regizată de Oz Perkins, care transformă cunoscutele aventuri ale celor doi fraţi Hansel (Samuel Leakey) şi Gretel (Sophia Lillis) într-un thriller cu elemente supranaturale prezentate într-o manieră tulburătoare, destinată unui public matur.

"A fost odată ca niciodată, pe un tărâm îndepărtat al poveştilor cu zâne, o tânără care pleacă cu fratele său mai mic printr-o pădure întunecată căutând hrană şi un loc de muncă, dar care întâlneşte în calea ei elemente terifiante" se arată în sinopsisul filmului.

Cu o morală total reînnoită, "Gretel &Hansel" devine astfel unul dintre filmele cele mai aşteptate de iubitorii genului fantasy şi horror la acest început de an.

Într-o notă la fel de întunecată şi cu o mare doză de suspans şi acţiune, se lansează pe ecrane şi filmul "The Rhythm Section", povestea unei femei dornice să se răzbune pe cei care au pus la cale un accident de avion în urma căruia îşi pierde viaţa întreaga sa familie.

În regia lui Reed Morano, cunoscut pentru realizarea unor episoade din seriale ca ''The Handmaid's Tale'' sau documentarul "Lemonade" al lui Beyoncé, filmul are o distribuţie de vedete în frunte cu Blake Lively, Jude Law şi Sterling K. Brown.

O altă premieră, "The Assistant", în regia lui Kitty Green, va aduce o doză de dramă în cinematografe cu un subiect care abordează abuzurile la locul de muncă.

"Este analiza cutremurătoare a unei zile de muncă din viaţa secretarei unui director puternic", se arată în sinopsisul acestui film, care notează că, "pe măsură ce Jane (Julia Garner) îşi urmează activităţile zilnice, devine tot mai conştientă de abuzurile ce ameninţă fiecare aspect al slujbei sale".

Alte două titluri completează lista premierelor lansate în acest weekend în cinematografele americane: ''The Traitor", o dramă din sânul mafiei italiene care se petrece în anii '80 în Sicilia, cu Pierfrancesco Favino şi Luigi Lo Cascio, şi lungmetrajul "Incitement", care analizează paşii ce au dus la uciderea, în 1995, a premierului israelian Yitzhak Rabin, din perspectiva asasinului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272