REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

BĂTĂI de CAP pentru proprietarii autovehiculelor ELECTRICE

BĂTĂI de CAP pentru proprietarii autovehiculelor ELECTRICE

Replica API 5 martie 2021 | 00:32 3394

Şoferii care deţin un autovehicul electric au mari bătăi de cap când vine vorba de alimentarea acestuia. La Constanţa există staţii de alimentare plug-in în câteva zone ale oraşului, plus cele amplasate prin parcările supermaket-urilor, dar de care conducătorii de maşini electrice nu pot beneficia din cauza concetăţenilor lor care ar face orice pentru un loc liber de parcare.

Staţiile plug-in, ocupate de şoferi ignoranţi

O problemă, cât se poate de importantă, s-a ivit iar în oraşul de la malul Mării Negre. Constănţenii care deţin autovehicule electrice nu au unde să le alimenteze din cauză că ceilalţi şoferi ar face orice pentru a ocupa un loc de parcare, inclusiv să ocupe abuziv un loc prevăzut cu staţie de alimentare plug-in. “Sunt câteva staţii pentru fraierii cu maşini plug-in. E chiar aşa de greu să daţi dovadă de un minimum de bun simţ şi să nu parcaţi în dreptul lor? Când văd atâta nesimţire, mai că-mi vine să fiu de acord cu noul regulament al parcărilor”, a explicat posesorul unui autoturism electric. Acesta s-a aflat miercuri în parcarea magazinului Kaufland şi nu a putut beneficia de staţiile plug-in din cauză că alţi constănţeni, care nu deţineau autoturisme electrice, îşi parcaseră maşinile pe locurile respective.

Trei staţii de încărcare în oraş

Reprezentanţii primăriei Constanţa au precizat pentru Replica faptul că în oraş există, pe lângă staţiile electrice aflate în parcările marilor magazine, alte două staţii de încărcare la Sala Sporturilor, dar şi una în staţiunea Mamaia. Prea puţine, susţin constănţenii care se chinuie să-şi încarce maşinile prin parcările supermarket-urilor şi care nici măcar aşa nu reuşesc din cauza constănţenilor care-i ignoră.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si amenda sa fie peste 2000 lei
0
0
Masina parcata aiurea remorcata imediat si lasat locul disponibil.pt electrice,apoi amenda de rigoare si plata remorcarii,numai asa se face educatie
3
0
Lasa ma ca voi o aveti pe halep, uitati-va la ea cum bate mingea, il aveti si pe hagi da l-ati injurat pe stadion si nu mai vrea sa va vada, mai aveti si niste ciobani care au trecut din caruta in meleu si ii pupati in pix ca sunt jmecheri si cum vreti si voi sa fiti niste sefi mai mici treceti la treaba, cultura pluteste in constanta pe strada
3
1
MAI DUCETIVA DRACU VOI ASTIA SMECHERI CARE NU VA UITATI LA LAS FIERBINTI. SI CARE VA DATI CU MASI ELECTRICE
0
7
politia e ocupata sa faca protest pentru salarii, aia de la locala sa se ia de aia cu masini de 1000 euro care parcheaza aiurea, ca de un tatuat cu x5 n-au curaj sa se ia
6
2
Nu e corba de doar "cateva specimene" ci de foarte multe specimene care mananca pesmeti doi ani ca sa-si cumpere o ghioarla de masina la mana q patra. Si bimeinteles, nu orice brand ci fix Audi, BMW, VW. Si ii vezi in trafic ce aere isi dau. Se comporta, bai nene, ca ca si cand au fost cumparate de noi. Si cand se duc la PECO alimenteaza de 20 de lei.
22
1
asa-i la tara .
10
1
Trebuie ca aceste masini sa fie ridicate si duse intr-o parcare de unde pot fi recuperate dupa ce melteanul plateste macar 5000 de lei. Pentru asta avem nevoie de reglementari. Nu se vrea.
22
1
Las Fierbinti este serealu meu preferat cu actori mei preferati
7
10
Ce asteptari aveti de la un popor al carui nivel de educatie se reduce la Las Fierbinti, un serial care promoveaza mitocania, lenea, incultura si prostia?
29
8
Nu asa se face nenicule! Pistol cu apa umplut cu Dot 4 daca vezi ca a blocat locul, parchezi mai incolo, in afara parcarii magazinului, sa nu bata camerele, te intorci cu gluga pe cap, ochelari de soare si masca, si faci 2 treceri pe linga masina animalului, si ii dai cateva jeturi si pe stanga si pe dreapta, palmat, sa nu se vada ca indrepti pistolul cu apa spre masina lui! Costul smecheriei lui? Cateva sute bune de euro, uneori sare si de mie. Costul 'racorelii"tale? Nepretuit!
11
6
Dupa ce ca sunt doar cateva locuri de incarcare masini electrice in oras, nu pot fi folosite din cauza unor nesimtiti. Politia sa-i amendeze si sa vezi atunci cum casca ochii inainte de a parca!
33
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218