REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bătăi, picioare rupte şi ameninţări cu cuţitul. Fraţii Bulgaru fac legea în Satu Nou

Bătăi, picioare rupte şi ameninţări cu cuţitul. Fraţii Bulgaru fac legea în Satu Nou

Replica API 12 martie 2014 | 00:00 962

Condamnat la închisoare cu executare

Condamnat la închisoare cu executare

Au ajuns de mai multe ori în faţa oamenilor legii, au stat în arest preventiv şi au fost chiar şi condamnaţi. Însă, nici că le pasă, ei continuând să facă "legea" în Satu Nou din comuna Mircea Vodă. Vorbim despre fraţii Bulgaru, unul dintre ei, respectiv Vasile, fiind condamnat la un an de închisoare cu executare. A depus recurs, iar dosarul penal se află acum pe rolul Curţii de Apel Constanţa.

În vara anului 2013, Vasile Bulgaru avea să se supere foarte tare întrucât nu a fost lăsat cu animalele pe un teren, motiv pentru care a tăbărât pe proprietar, Tică Bracon, pe care şi-a vărsat toată furia, până ce l-a băgat în spital. Acesta şi-a recunoscut vina, spunând că l-a bătut pe bărbatul de 45 de ani. Din câte se pare, agresorul s-ar fi folosit de o bâtă, cu care şi-a lovit victima peste picioare până i-a fracturat gamba. Victima a ajuns la Spitalul Municipal din Medgidia, după care a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internat pe Secţia de Ortopedie. Acolo a fost imediat supus unei intervenţii chirurgicale. Mai exact, potrivit medicilor, acestuia i s-a pus un fixator extern, după care a fost înlocuit cu tijă. Scandalul a avut loc în ziua de luni, 24 iunie, pe un câmp din Mircea Vodă şi totul a pornit de la nişte divergenţe mai vechi, între un proprietar de terenuri şi un crescător de animale. Proprietarul i-ar fi interzis celuilalt să-şi mai lase oile pe terenul său, moment în care s-a dezlănţuit iadul şi a fost bătut până ce a fost băgat în spital după care agresorul şi-a luat tălpăşiţa. La finele lunii ianuarie 2014, Judecătoria Medgidia l-a condamnat pe agresor la un an de închisoare cu executare, însă recursul nu a întârziat să apară, acum dosarul aflându-se pe rolul Curţii de Apel Constanţa, cu primul termen pe 24 aprilie. Însă, potrivit oamenilor legii, în timp ce procesul era pe rolul instanţelor, Vasile îşi continua "treaba" în localitate. Prin septembrie 2013, iar s-a enervat peste măsură şi a bătut un localnic. Însă, "povestea" este una cu rădăcini adânci în respectiva localitate. În anul 2004, spre exemplu, un alt scandal de proporţii avea loc în barul Vanghelis din Satu Nou, implicaţi fiind şi fraţii lui Vasile, adică Mitică şi Remus. În timp ce Vasile îşi consuma în tihnă băuturile alcoolice, în bar a intrat Constantin Gigi, un rival de-a său. Atunci i s-a urcat sângele în cap şi a sărit la bătaie. S-au băgat şi fraţii lui şi a ieşit un adevărat haos. Victima a ajuns la spital cu răni în zona capului, dar şi cu o plagă înjunghiată. La scurt timp, anchetatorii au stabilit că persoana ce l-a înjunghiat este Mitică Bulgaru, unul din fraţii lui Vasile, care a fost trimis în judecată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272