REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bătaie ca-n filme cu bâte și leviere în trafic, într-o localitate de lângă Babadag

Bătaie ca-n filme cu bâte și leviere în trafic, într-o localitate de lângă Babadag

Virgil STOIAN 22 martie 2023 | 00:00 2185

Încăierare ca-n filme într-o localitate din județul Tulcea. Opt bărbați s-au luat la bătaie, folosind bâte și leviere. De la ce a pornit scandalul? Unuia dintre agresori i s-a părut că a fost înjurat de un alt bărbat, care rămăsese cu mașina în pană. Agresorul s-a întors cu un alt grup de tineri, l-a lovit pe cel care i s-a părut că l-a înjurat, însă un alt grup de tineri a plecat în urmărirea agresorilor totul transformându-se într-o bătaie generală.

Bataie ca-n filme cu bate si leviere in trafic, intr-o localitate de langa Babadag
Magistrații din cadrul Judecătoriei Babadag au decis încetarea procesului împotriva celor opt persoane, ca urmare a intervenirii prescripției răspunderii penale. Sentința a fost dată pe 10 martie 2023 și nu este definitivă. Potrivit rechizitoriului, trei frați se deplasau cu un  autoturism pe DJ 229, prin localitatea Mihai Bravu, spre intersecția cu DN22/E87, iar la ieșire din localitate, din cauza gropilor din asfalt, au făcut pană. În timp ce așteptau să vină fratele lor pentru a-i prelua, pe DJ229, a trecut un autoturism condus de Codiță Mihăiță Dănuț, iar pentru că acestuia i s-a părut că i s-au făcut semne obscene de către una dintre persoanele care așteptau lângă autoturismul defect, a întors autoturismul și s-a deplasat la domiciliul său unde le-a solicitat fraților săi, Codiță Constantin Adrian și Codiță Doru Ciprian, să se deplaseze la autoturismul defect pentru a-i cere socoteală celui care i-a făcut semne obscene. Înarmați cu o bâtă și un levier, cei trei s-au deplasat la autoturismul defect, iar Codiță Mihăiță Dănuț  i-a aplicat o lovitură cu pumnul în față celui care credea că l-a înjurat.

Bataie ca-n filme cu bate si leviere in trafic, intr-o localitate de langa Babadag

Minuta judecătorească

Urmărire în trafic

La scurt timp, alte două mașini au ajuns lângă mașina defectată și, aflând ce s-a întâmplat, au plecat în urmărirea agresorilor. Au reușit să îi ajungă în localitatea Mihai Bravu, iar între cei opt a început o bătaie în toată regula, cu bâte, leviere și alte arme neconvenționale. Totul s-a terminat la ajungerea poliției. Magistrații din cadrul Judecătoriei Babadag au decis încetarea procesului împotriva celor opt persoane, ca urmare a intervenirii prescripției răspunderii penale. Sentința a fost dată pe 10 martie 2023 și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A intervenit prescriptia! Justitie de kkt!
1
0
Borât be ghidiliorum! La sapun!
2
0
articol mare(sic)! nivelul educatiei celor care s-au batut da de gindit.
3
1
trebuesc dusi in ...poligon ca tinte mobile!
6
1
Le trebuie cate 6 luni de puscarie cu toate ciorile care e bat pe strazi.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614