REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Bătaie de joc în microbuzele care circulă spre satul Poiana!

Bătaie de joc în microbuzele care circulă spre satul Poiana!

Replica API 18 august 2015 | 00:00 1095

Primarul din Ovidiu, la discuţii cu transportatorii

Primarul din Ovidiu, la discuţii cu transportatorii

Ovidenii l-au bombardat zilele acestea pe primarul George Scupra în privinţa transportului către satul Poiana, care lasă de dorit. „Ca să vadă primarul, poate schimbă microbuzul de Poiana!”, spune George Bunduc către edilul din Ovidiu, transmiţând în acest sens o imagine cu oameni înghesuiţi claie peste grămadă în mijlocul de transport în comun. „Degeaba încerci Bunduc George... slabe şanse”, îi răspunde Elena Bobia lui George Bunduc.

Zilele au trecut şi sesizările s-au înmulţit, aşa că, într-un final, primarul George Scupra a oferit şi câteva precizări: „Transportul elevi aparţine de Primărie, din păcate nu şi transport persoane! De câţiva ani nici măcar licenţele de transport nu mai sunt la noi! Sunt firme private! Voi purta o discuţie cu ei, am avut deja una, poate vor înţelege aceste aspecte.

Pentru transport elevi deja am achiziţionat un microbuz, care va funcţiona din această toamnă! (…) Cândva, particularii solicitau măcar licenţele de la primării, dar de câţiva ani acest lucru nu se mai întâmplă, astfel încât nu-i poţi obliga în nici un fel! Voi mai avea discuţii cu ei, dar asta nu înseamnă că sunt obligaţi să facă ceea ce le cer!”.

„Am fost în Poiana, vroiam să discutăm pe acest subiect şi să vedem care sunt orele cu probleme. Am discutat cu câţiva oameni...Am încercat în schimb să rezolv pe cât posibil ceea ce ţine de noi, anume: transportul pentru elevi, şi am achiziţionat un microbuz! (...) Indiferent cine va fi primar, în ceea ce priveşte transportul persoane (în condiţiile actuale), va întâmpina aceleaşi probleme!”, a mai spus primarul oraşului Ovidiu (de care ţine satul Poiana), George Scupra.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272