REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

BĂTAIE de JOC! Șoferii din Constanța: STRĂZILE sunt o MIZERIE! Ne RUPEM MAȘINILE!

BĂTAIE de JOC! Șoferii din Constanța: STRĂZILE sunt o MIZERIE! Ne RUPEM MAȘINILE!

Replica API 6 februarie 2020 | 00:00 353

Încă de pe vremea când era colonie grecească,străzile din orașul Constanța au reprezentat o problemă pentru edilii acestuia, starea lor fiind probabil aceeași și acum 2000 de ani. Cu toate că reclamațiile sunt aproape zilnice, municipalitatea nu face aproape nimic pentru a repara străzile care în unele zone aproape că rivalizează cu craterele selenare. De precizat este și faptul că deplorabil se prezintă și sectoarele care se vor a fi mari bulevarde...

Gropile din asfalt reprezintă adevărate capcane pentru șoferi, mai ales după ploile abundente din ultimul timp, aceștia neputând aprecia adâncimea acestora. Mai mult decât atât, denivelările sunt la ele acasă, o simplă cursă cu autoturismul, inclusiv pe bulevardele principale, se poate compara cu o plimbare pe valuri. Singurii mulțumiți de aceste „impedimente” sunt probabil patronii de vulcanizări și cei de service-uri auto care au parte de ”carne proaspătă” zilnic. Zonele reclamate de șoferii constănțeni sunt foarte multe, printre aceastea amintim: bulevardul 1 Mai, dinspre Centrul de Scafandri către Gară, bulevardul Lăpușneanu, 1 Mai vechi înspre Poarta 6, bulevardul Mamaia, de la Capitol până la intersecția cu Ion Rațiu, Alexandru Lăpușneanu și multe altele. De străduțele adiacente nu mai vorbim...

”Sunt zone din Constanța în care, efectiv, nu ai ce face. Nu ai cum să ocolești, că intri pe contrasens. Bulevardul Mamaia e o rușine. De la IPJ înspre Ion Rațiu zici că au dat năvală șobolani mutanți și au mușcat asfaltul. Tot pe Mamaia sau pe 1 Mai, de la Far înspre Gară zici că rulezi pe dealuri. Dacă mergi cu 50 km/h efectiv îți poți lua zborul!! Este un oraș port, oameni buni. Cum este posibil să nu ai nici măcar bulevardele în regulă??”, a spus un șofer din Constanța. ”De fiecare dată când iau o groapă, și se întâmplă extrem de des, simt cum mașina mai are puțin și își ia zborul sau se dezintegrează. Mașina mea e micuță, și orice trepidație se simte ca în valsul valurile dunării”. Încercările reporterilor Replica de a contacta municipalitatea în privința acestor probleme au rămas fără rezultat, nici unul dintre cei îndrituiți neputând fi disponibil pentru un punct de vedere.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa veniti la Medgidia la Berarie sa vedeti ce cratere sunt.
1
0
Daca mergeti prin alte orase sa vedeti ce gropi si denivelari sunt, atunci ai sa zici ca in Constanta sunt parfum.In mare parte strazile sunt acceptabile.
1
0
haida de... nu va mai plangeti , mai bine vedeti ca s-au pus stalpisori , faianta sparta pe trotuar la intersectii , borduri dar e drept mai faramicioase decat cele scoase , s-au renovat locuri de joaca unde nu vine niciun copil , paltim gardieni locali sa se plimbe cu masinile, bloc nou in Henri Coanda , groapa la lupoaica si blocuri prin toata Mamaia, etc...
2
0
Hai SICTIR fusta scurtaminteioc
0
0
Veniti in Mangalia sa vedeti ce gropi imense sunt si mai ales in fata Primariei , centrul orasului .. si nu mai zic de alte strazi .
1
0
Veniti sa vedeti in Tulcea ce gropi avem! In Constanta problema mare sunt cainii maidanezi si oamenii fara bun simt care iti ridica stergatoarele la masini .
2
0
Mancati kkt aiurea. Eu nu am mai intalnit gropi in Constanta. Strazile arata f bine.
3
12
Latrati su voi pe aici doar ca sa va aumpleti ziarul.... Lui Fagabou cel fatalau sa ii inttre in anu.s toate gropile de pe bulevarde si toate canalizarile plus toti pilonii aia de plastic pe care i-a montat la pret de smecher!!!
5
2
In urma cu 2000 de ani, aici era o cetate, cu drumuri batatorite sau acoperite cu traverse de lemn sau piata, in cazul drumului principal. Bai reporterii lui rahat umflat, cum de nu va intrebati si daca functionau semafoarele? Unde naiba v-au gasit sefii vostri, iar pe ei unde i-au gasit, naiba stie, dar va meritati unii pe altii. Mai bine, daca aveti tupeu si vi se permite, intrebatil pe umflatul de Stroe de la psd, pardon ,RAJA, de ce sapa prin tot orasul si distruge asfaltul, de ce gurile de canal nu sunt la nivel cu calea de rulare si de ce e nesimtit, si nu isi da demisia!?
12
0
Mi se rupe. Aveti ct bus. Mergeti cu el cilivizat. Doar eu si boss babu sa mai mergem cu bnwurile in regatul meu. Mars la munca sclaveti. Cu bussu. Lasati impresiile cu kasina. Ct bus e bio eco euro 6 diesel. Muriti dipa ce ma incarcati cu bani
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272