REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

BÄ‚TAIE la COLEGIUL TEHNIC ENERGETIC, din cauza unui schimb de replici! Un ELEV a fost CONDAMNAT

BÄ‚TAIE la COLEGIUL TEHNIC ENERGETIC, din cauza unui schimb de replici! Un ELEV a fost CONDAMNAT

Replica API 26 aprilie 2019 | 09:11 2255

Unui elev de la Colegiul Tehnic Energetic i s-a aplicat măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de 4 luni pentru săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Decizia nu este definitivă și urmează a se judeca apelul, termenul fiind fixat pe 9.05.2019.

Situația de fapt reținută de către instanță este că, în timp ce persoana vătămată și inculpatul se aflau la cursurile din cadrul Colegiului Tehnic Energetic Constanța, a avut loc un schimb de replici între cei doi. După finalizarea orei de curs, cei doi au ieșit pe holul instituției, unde inculpatul l-a apucat de gât pe colegul său și l-a lovit cu picioarele în zona genunchilor.

Persoana vătămată s-a apărat și l-a lovit și el pe inculpat cu picioarele, aspect relatat și de martori. La scurt timp, cei doi au încetat să se mai lovească, iar persoana vătămată și-a luat ghiozdanul de pe jos și și-a continuat deplasarea pe hol.

În acest moment, din spatele persoanei vătămate a venit inculpatul, care l-a lovit pe celălalt cu pumnul în zona urechii, acesta clătinându-se, însă fără să cadă la pământ deoarece a fost susținut de un prieten , aspect care reiese din declarațiile coroborate ale martorilor care au fost de față la momentul incidentului, care confirmă cele relatate de persoana vătămată, potrivit rolii.ro.

Potrivit certificatului medico-legal, emis de Serviciul Județean de Medicină Legală, persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice, care s-au putut produce prin lovire cu sau de corp dur, necesitând 20-25 (douăzeci-douăzecișicinci) de zile de îngrijiri medicale.

Fiind audiat în calitate de suspect și de inculpat în cursul urmăririi penale, tânărul a declarat că se afla la ora de curs și l-a atins cu guma de la creion pe colegul care stătea în banca din fața sa, întrucât acesta îi adresase anterior cuvinte jignitoare. În acel moment acesta s-a întors și i-a adresat injurii spunându-i că la pauză îl va bate. După terminarea orei de curs, a ieșit din sala de clasă, ulterior ieșind și el, moment în care a fost apucat de gât și, cu intenția de a se apăra, l-a lovit pe acesta cu podul palmei în zona capului. La finalul declarației inculpatul a recunoscut că l-a lovit pe colegul său și a precizat că regretă cele întâmplate.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai astia care comentati, macar aveti habar ce s-a intamplat de fapt? da, se bat fraierii in orice scoala si la mircea si la cernavoda. treaba e ca parintii celui care sia luato sunt mai scandalagii si de aia la dat in judecata pe ala. si lasa ca abia la atins nite! mare rahat! si bytheway, asta sa intamplat acu vreo 2-3 ani, dar e mare stire acum! ha!ha!ha!
1
0
Liceu de rahat in care bullying e la ordinea zilei.
2
2
numa tigani spurcati si golani la liceul ala sper sa se aleaga cu un dosar penal agresorul
4
1
societate , mas media, insasi scoala are si a avut o educatie nefasta, total gresita mai ales la tineretul de astazi asa de influent, vulnerabil la tot ce e mai rau! Trecerea la o democratie prost inteleasa s a facut simtita la toate nivelele , crime , furturi , prostitutie, insalatorii, sunt insusite
6
1
Si totusi statul ne obliga sa ne trimitem copii la scoala in ciuda faptului ca scolile sunt veritabile lagare de exterminare si puiernite ptr viitori criminali si infractori. Copilul ala batut o sa ramana marcat pe viata de experienta asta. Ptr ce te duci la scoala ca sa umbli prin tribunale. Iar celalalt care a fost condmanat penal tocmai ce si-a futut viata ptr cateva vorbe si doi pumni. Ala nu v-a fi angajat niciodata nicaieri exceptand poate d-alde zip escort, va fi hartuit toaata viata lui de politisti batuti in cap care il vor suspecta de orice si va fi fortat sa devina INTERLOP!
4
4
Din pacate regulamentele scolare sunt foarte permisive cu elevii. Si atunci in asemenea cazuri intervine justitia ca asa se ajunge. Si astfel de cazuri sunt tot mai dese.
5
4
Ce pretentii sa mai ai de la liceele de pe la mangalia sau cernavoda daca astia din buricu constantei se comporta ca niste animale salbatice..
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218