REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bătaie la Vama Nădlac între românii care revin în țară și jandarmi - VIDEO

Bătaie la Vama Nădlac între românii care revin în țară și jandarmi - VIDEO

Replica API 17 mai 2020 | 02:09 4669

Circa 200 de oameni s-au revoltat, sâmbătă, la Vama Nădlac, după ce au stat ore în şir la coadă. Aceştia i-au îmbrâncit pe jandarmii chemaţi să menţină ordinea.

Aproximativ 200 de oameni s-au revoltat, sâmbătă, la Vama Nădlac, după ce au stat ore în şir la coadă, pe ambele sensuri de trecere a frontierei.

Oamenii chiar au îmbrâncit jandarmii chemaţi să menţină ordinea la graniţă.

Ei au strigat: „Hoţii!”, „Lăsaţi maşinile să treacă” şi au cântat imnul României.

Au fost câţiva oameni care au vrut să intre în România ca pietoni, însă au renunţat când au văzut jandarmii, scrie stiripesurse.ro.

La vamă s-au format cozi de peste 8 kilometri. Potrivit şoferilor, la ieşirea din ţară timpul de aşteptare este de 5 ore, iar la intrare este de peste 7 ore.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Handicapatule cei care care au case in occident nu vin in tara de cacat din care tu nu ai avut curaj sa pleci ,stai linistit, se intorc cei care au avut contracte temporare de munca pt. ca nu au gasit nimic in Romania,asa cum o sa faci si tu daca iti vei pierde locul de munca de sclav prost platit . Si nu te mai agita pt ca virusul poti sa il contactezi si daca stai in casa. Mai bine pune neuronul la treaba si lasa ura ,nu sunt vinovati oamenii aia ci guvernul si autoritatile ca actioneaza haotic sunt batuti in cap si nu sunt in stare sa impuna reguli.
2
5
Lupii,baaa...!
2
0
stati acolo unde aveti casa,jegosilor!
5
3
Sa fie mai linistiti, nu vrem sa ne trezim si cu alte virusuri in tara.
7
4
Personalul din vami nu este prevazut numeric sa faca fata traversarilor masive,ca si cum ar fi zilnic refugiati de razboi. Fiecare din multimea aia vrea sa fie primul,ori asta nu se poate. Psihicul oamenilor este oricum avariat de ceva ani,nu doar la romani si e nevoie de foarte putin ca de la gandirea individuala sa se treaca la cea de turma,adica la ceva aberant.Romanii sunt un popor umilit,sarac, din pacate cam incult,adica un amestec ce duce la violente si actiuni idioate.
5
4
Stati ca niste sclavi afara si le curatati cacatul unor babe si aveti pretentia cand veniti in tara sa fiti cineva, nu mai stiti sa vbiti romaneste, dar afara sunteti ultimii sclaveti ptr niste Euro in plus acceptati toate umilintele. Capu jos si mergeti pe burta ca nu aveti joburi la birou pe afara, panaramelor. Aia care au facut o scoala au un statut nu vin ca laketii inapoi ca nu mai au pe cine sa stearga la cur. Raman acolo si isi vad de job.
25
5
VOI CEI DIN TARA NU PLATITI NIMIC PT CEI CE VIN DIN STRAINATATE, VOI NU PRODUCETI MAI NIMIC. NU VA SUPRAESTIMATI. DC TU AI 10 LEI IN BUZUNAR, II AI PT CA AM ADUS EU 1000 EURO ACASA. ASA CA INTRETINUTI INGANFATI, BOSCHETARILOR, PUTORILOR MARSH LA MUNCA. NOI VA SUSTINEM DC NU STIATI. SA VA FIE CLAR. Ati inteles ceva?
6
30
...'Oamenii chiar au imbrancit jandarmii chemati sa mentina ordinea la granita.Ei au strigat , 'Hotii!', 'Lasati masinile sa treaca' si au cintat imnul Romaniei....' CE ironie....Hotul care striga, Hotii!!..Se intorc smecherii acasa... Ca prostii platesc...Ba le-am adus cadou si-un COVID, sa-l poarte cu mindrie....ca noi tinem Romalia, nu-i asa? Si inca ceva ,vrem conditii, minim 3 stele , ca suntem domni...Asta-i Romalia dom'le, n-au respect...
20
6
Va rog sa va uitati pe imagini cine erau cei care cantau imnul national !
8
1
numai mintiti jegosilor toata mass media imbarliga lumea , este unu care a facut live din toate spitalele din california nu exista infectati si morti , toate corturile erau goale si la tv ziceau ca sunt pline , sa va dam la muie la toata mass media si ziarele de kkt care primiti bani de la stat sa spuneti doar minciuni va vindeti pe multe kg de castraveti de vii bagati in cur , aveti grija sa nu patiti ca ziarul ala din franta va urez multa muie
12
9
ba orban,pune.i dreq pe rapanosii astia care se tot freaca intre romania-germania-italia-austria-spania si retur cind li se scoala,sa.si plateasca carantna,asigurari sociale,spitalizareA.Astia aduc holi in tara si noi le platim distractia,ei baga banii in buzunar si noi platim,cum vine asta?cine a plecat,cind revine plateste carantina,spitalul!punct!
18
6
pentru astia plcati la cules banane cu curu' si care vin in tara la medicii si asistentele care nu sunt buni, cer spaga, etc nu mai faceti scandal la vama ca nu o sa va fure nimeni bananele, tot voi le veti culege ... johan vi le pastreaza la cald
16
10
care rad si nu sunt alaturi de romanii plecati afara, nu de bine ce este in tara lor,merita conducatorii pe care-i au.Trist,romanii nu au fost niciodata atat de dezbinati ...Sa fii de acord cu bataia de joc a vamesilor romani ,idem secu,..nu inteleg de unde atata rautate...
9
16
Sigur, la fel, au intonat imnul national- din patriotism evident la vama.? La fel ultragiau jandaramii? Parca acum sunt bune spitalele de la noi. Parca e mai bine aici , unde unii nu au platit nici o taxa, dar agreseaza la vama.
28
7
sclav ai fost, slav vei ramane... de-alde tine au votat, au gresit o litera si a iesit aceasta clasa politica... nu-i de ras. @21:01 romanii au drepturi in toata lumea, cand stau cate 7-8 ore la ferry unu nu scheauna, dar cand se vad la poarta tarii si sunt in haita maraie, latra, musca, sunt lei doar pe teritoriul Romaniei
28
6
muie iohanis,muie penele singurii raspunzatori de aceste sistole din romanica,kkt cel mare ca si sluga lui bibiloi a avizat favorabil si vanzarea apei subterane din dobrogea de catre porcul securist din dambovita stroe catre jidani,muie iohanis,muie penele
20
16
slavi vom ramane cu asa clasa politica formata
8
1
Cei ce vor sa intre in tara sunt romani, ce au cetatenie romana. Au aceleasi drepturi ca si voi. Nu conteaza daca au opinii politice, e dreptul lor, vor fi judecati mai tarziu de familia lor dc au gresit, valabil si pt voi aceeasi judecata. Incetati sa i mai batjocoriti pe cei care se sacrifica pt voi. Da, si pt voi. Fara ei tara ar da faliment. Am consuma mai mult decat producem. Dc nu credeti cercetati, apoi judecati. Vedeti exemplul Rep Moldova, supravietuiesc din banii trimisi de cei care muncesc afara.
17
22
Care vin in tara si au votat PNL ul!
24
13
Este cu adevarat o problema. Statul la coada ore in sir nu este agreat de nimeni.
14
1
Or sarit la batai la minii! Nu m-au lasat in pacii! Sa intru si eu in tara, in pacii!
5
8
Deschide - ti, larg portile! A venit Diaspora acasa. A adus cu ea si bunele maniere.
23
12
maidanezii turbati? o mana de oameni dau ordine in tara asta? o haita de diasporezi maidanezi?
31
17
Nici diasporezii nu va mai suporta , nenorocitilor ! Ati tinut poporul in casa ca sa falimentati Romania , sa ajungem sclavii nemtilor !
34
27

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108