REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Bătaie pentru un loc de parcare, în zona magazinului Tomis

Bătaie pentru un loc de parcare, în zona magazinului Tomis

Victor ROTARU 24 octombrie 2023 | 00:00 3180

Locurile de parcare reprezintă o mare problemă pentru șoferii din Constanța, lipsa acestora reprezentând, de cele mai multe ori, mărul discordiei între vecini, și nu numai. Mihai S. și Marcel N. nu fac excepție de la regulă: s-au bătut mai ceva ca-n ring. Cum s-a sfârșit totul? La poliție.

Bataie pentru un loc de parcare, in zona magazinului TomisFoto cu rol ilustrativ

Unul dintre cei doi șoferi și-a parcat mașina pe locul de parcare al celuilalt, în apropiere de magazinul Tomis. Cel din urmă i-a cerut să mute autoturismul, însă vecinul a ripostat, apropiindu-se şi mimând intenţia de a-i aplica o lovitură cu capul în zona feţei celuilalt șofer, repetând acest gest de aproximativ 4-5 ori. Mihai S. a încercat pe cât posibil să evite orice conflict, retrăgându-se şi spunându-i vecinului său să se calmeze. Marcel N. a continuat scandalul, înjurându-i familia lui Mihai S. La un moment dat, cei doi au început să se bată mai ceva ca-n ring... bătaie din care Mihai S a ieșit cam șifonat. A mers la poliție, speța ajungând și pe masa procurorilor. Ulterior, a fost trimis în judecată.

Bataie pentru un loc de parcare, in zona magazinului TomisFoto cu rol ilustrativ

Magistrați din cadrul Judecătoarei Constanța au decis să îi aplice lui Marcel N. o pedeapsă de 7 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Sentința nu este definitivă. Mai mult, inculpatul trebuie să-i plătească vecinului și daune morale de 12.000 de lei, deși victima îi solicitase 8.000 de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Evident din cauza hoților în frunte cu cei din parlament am ajuns sa fim un popor de frustrați. Stam în casa și comentam online. În rest nu facem nimic.......Aaaaa ba da. Avem o viata perfecta pe feisbuc.
0
0
Sa fie condamnat Chitac. El este vinovat.
1
1
Poate se autosesizeaza si Politia Locala si vor lua masuri in eliberarea trotuarului de pe strada Baraganului si Oborului in zona RAJA .Multe masini apartin unui service auto(pe Baraganului) dar si a unei societati care are masini vechi gen Crysler pe Oborului.Ne vaitam ca nu avem parcare iar acolo unde mai sunt locuri le ocupa smecherii
4
0
Nu mai exista bun simt, in faleza nird avem geabasi de masini, si ne ocupa lucurile, sun la politie ca masina este pe trotuar si nu se poate trece, imi spune ca este domeniu public. Alta doamna cu sfa au cinci masini de firma si ameninta ca parcheaza unde vrea muschii ei. Nu mai exista bun simt, mass media pe toti ii catalogheaza interlopi. Trist ca in fata lui Dumnezeu toti suntem la fel.
9
0
In cazuri din astea,e bine ca mutrele agresorilor sa fie data la ziar,facute publice,sa stie lumea pe cine sa ocoleasca. Nu e de glumit cu acesti indivizi cu capete de rumegus.
11
0
Aveti rabdare sa se termine Lapusneanu. Atunci sa vedeti!
17
0
Lui Chitac? A promis mii de locuri. A băgat orașul în moloz.
24
1
Daca vrei sa vezi caracterul unui om, ocupa-i locul de parcare. O sa fii mirat ce b****r poate scoate din el.
17
2
A inebunit lumea!! Daca pentru niste nimicuri ca astea, ajung sa se jigneasca , sa se loveasca... ce sa mai discutam?! A INEBUNIT LUMEA!! Popor de babuini!!
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468