REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
15.2° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Bate PANDEMIA prin buzunarele comercianţilor de MĂRŢIŞOARE

Bate PANDEMIA prin buzunarele comercianţilor de MĂRŢIŞOARE

Replica API 27 februarie 2021 | 20:44 2033

Lunile februarie şi martie sunt cele în care buzunarele bărbaţilor suferă cel mai mult. Imediat după Ziua Îndrăgostiţilor, Constanţa s-a umplut cu tarabele vânzătorilor de mărţişoare şi flori. Cu preţuri adaptate perioadei de pandemie (sau nu) sute şi mii de mărţişoare cu forme care mai de care mai ciudate, aşteaptă să fie cumpărate pentru cele dragi. Comercianţii se plâng însă că vânzările nu merg cum ar trebui, şi că acest an a fost unul dintre cele mai slabe.

Am vândut cu 50 la sută mai puţin faţă de anul trecut

Chiar dacă anul acesta Primăria a fost generoasă cu autorizaţiile pentru comercializarea mărţişoarelor, se pare că lucrul acesta nu i-a ajutat foarte mult pe cei puşi pe profit în această perioadă. “Din cauza pandemiei anul acesta a fost unul pierdut. Am avut vânzări cu 50% mai puţin faţă de anul trecut, însă sperăm ca odată cu 1 şi 8 martie lumea să înceapă să cumpere pentru cei dragi.” a declarat pentru Replica de Constanța, un comerciant de mărțișoare.

Copiii pot duce mărțișoare la școală

Într-un comunicat de presă, ministerul Educației a transmis informația potrivit căreia nu se va impune nici o interdicție în privința mărțișoarelor sau a florilor în școli. Ministrul Educației a amintit că nu există nici o interdicție în acest sens, fiind permise pe baza faptului că floarea este un simbol și nu un obiect personal. Cu toate acestea, ministrul recomandă reducerea interacțiunilor între copii.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eram ieri in piata km 4-5 . acolo sunt cateva mese cu martisoare . banuiesc ca cei care vand au ceva acte de la primarie pt a putea vinde. ce sa credeti . ieri erau amendati de politia locala . pai daca primaria ii autorizeaza sa vanda si pe urma trimit echipele pe teren sa ii amendeze se mai renteaza oare sa faci ceva in tara asta condusa de un sistem mafiot ?
6
0
Pentru mari,mai du-te in pula noastra
2
3
ce ai cu ei? crezi ca castiga multi bani? chiar nu se fac multi bani, dar te-ai gasit si tu sa vorbesti urat despre cei care chiar muncesc
6
5
Comerciantii de martisoare, niste hoti oportunisti. Te plangi ca ti a scazut vanzarea mai zdreanta? La preturile voastre un batran nu si mai permite sa si cumpere un martisor amarat, si nebatut pe casa de voi.
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407