REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Bateristul Rolling Stones, Charlie Watts, va rata următorul turneu al formaţiei din motive medicale

Bateristul Rolling Stones, Charlie Watts, va rata următorul turneu al formaţiei din motive medicale

Replica API 7 august 2021 | 00:00 543

Mick Jagger a declarat că formaţia sa, The Rolling Stones, aşteaptă cu nerăbdare revenirea lui Charlie Watts, de îndată ce acesta îşi va încheia perioada de recuperare ''în urma veştii potrivit căreia bateristul va rata probabil viitorul turneu al trupei în SUA'', informează DPA/PA Media, citate de Agerpres.

Charlie Watts

Un purtător de cuvânt al lui Charlie Watts a confirmat că este puţin probabil ca bateristul în vârstă de 80 de ani să fie disponibil pentru reluarea turneului Rolling Stones, ''No Filter Tour'', în SUA, în această toamnă', în timp ce îşi revine după o procedură medicală nespecificată.

Formaţia britanică urmează să îşi reia turneul în SUA în septembrie, după ce acesta a fost amânat anul trecut.

''Charlie a fost supus unei proceduri care a fost încheiată cu succes, dar înţeleg că medicii au ajuns săptămâna aceasta la concluzia că acum are nevoie de odihnă corespunzătoare şi de recuperare'', a declarat reprezentantul lui Watts.

''Având în vedere că repetiţiile încep peste câteva săptămâni, este foarte dezamăgitor, dar trebuie spus că nimeni nu a prevăzut acest lucru'', a precizat purtătorul de cuvânt.

După aflare veştii, Jagger a salutat înlocuirea lui Watts cu Steve Jordan, care se va alătura formaţiei în turneul care va debuta la St Louis, la 26 septembrie. Alte concerte sunt programate în Pittsburgh, Nashville, Minneapolis, Dallas şi alte oraşe.

''Aşteptăm cu nerăbdare să-l întâmpinăm pe Charlie înapoi de îndată ce este recuperat în totalitate. Mulţumim prietenului nostru Steve Jordan pentru că a intervenit, astfel încât să putem cânta în continuare pentru voi la toate concertele din această toamnă'', a transmis Jagger pe Twitter.

Într-un comunicat, Watts a declarat că face tot posibilul să se recupereze şi că urmează sfatul medicilor. ''Fac tot ce pot pentru a fi din nou în formă, dar astăzi am acceptat opinia specialiştilor, că acest lucru va dura o vreme''.

''După toată suferinţa fanilor cauzată de COVID-19, chiar nu vreau ca mulţi fani RS care au ţinut biletele pentru acest turneu să fie dezamăgiţi de o altă amânare sau de o anulare. Prin urmare, l-am rugat pe bunul meu prieten Steve Jordan să mă înlocuiască'', a transmis Charlie Watts.

Jordan a declarat că este o ''onoare şi un privilegiu absolut'' să fie dublura lui Watts. ''Aştept cu nerăbdare să repet cu Mick, Keith şi Ronnie. Nimeni nu va fi mai fericit decât mine să renunţe la acest loc la baterie de îndată ce Charlie îmi spune că se simte bine'', a adăugat el.

În 2004, Watts a fost tratat pentru cancer la gât la Spitalul Marsden din Londra.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212