REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

BĂTUTĂ de fostul SOȚ, în sala de sport, de față cu copiii

BĂTUTĂ de fostul SOȚ, în sala de sport, de față cu copiii

Replica API 9 martie 2021 | 00:24 3844

O constănțeancă a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva fostului soț, sătulă fiind de certurile și actele de violență pe care acesta le manifesta asupra sa. Astfel, femeia arată că dorește emiterea ordinului de protecție prin care pârâtul să fie obligat la păstrarea unei distanțe minime față de femeie, dar și față de reședința și locul de muncă al acesteia.

Cum s-a petrecut totul

Potrivit declarațiilor victimei, în timp ce se afla în incinta sălii de sport Bright situată în Constanța, unde se desfășura un concurs de tenis între copii, bărbatul care se afla acolo împreună cu copilul pe care îl are cu fosta sa concubină, la vederea acesteia a început să îi adreseze injurii și amenințări cu acte de violență și să o lovească cu racheta de tenis. Aceste scene s-au întâmplat în fața tuturor persoanelor care se aflau în incinta sălii de sport, fiind oprit din agresiuni de către martorii acestui eveniment care au intervenit și au aplanat conflictul până la sosirea organelor de poliție.

Prin cererea ce formează obiectul prezentului dosar, reclamanta a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva pârâtului, motivat, în esență, de violențele fizice, verbale și psihice îndreptate împotriva sa și violențele psihice și sociale îndreptate împotriva fiicei minore.

Ce au declarat martorii

În acest sens, din declarațiile martorilor reiese că la data de 27.02.2021, în jurul orelor 16:00 – 16:30, în timp ce reclamanta se afla în incinta sălii de sport Bright pentru a privi antrenamentele fiicei sale, pârâtul a devenit violent verbal și fizic, și în prezența tuturor părinților și copiilor care se aflau în sala de sport, a lovit-o pe reclamantă cu o rachetă de tenis în zona umărului/brațului, pentru ca mai apoi să lovească în direcția reclamantei mingi de tenis cu racheta, în același timp proferând injurii și amenințări către reclamantă. În același timp, instanța reține că acest eveniment reprobabil nu este unul singular, iar din înregistrările audio anexate la dosar, instanța remarcă cu îngrijorare limbajul injurios la adresa reclamantei, în prezența minorei de doar 8 ani.Bărbatul își denigrează fosta soție în fața copilului

Elocventă este discuția telefonică purtată între mama reclamantă și fiica minoră, în care pe fundal, tatăl pârât la afirmația reclamantei că „Orice i-ai spune, tot mama ei sunt”, acesta îi adresează reclamantei numeroase cuvinte jignitoare, respectiv „O mamă proastă, o dementă, incultă, proastă, curvă, hoață, putoare (...)” Tot din această înregistrare, reiese că pârâtul, cu seninătate, își implică fiica minoră în conflictul pe care îl are cu reclamanta, cerându-i insistent să susțină ceea ce el afirmă în defavoarea mamei în legătură cu anumite activități casnice, și anume, că reclamanta nu ar face curățenie, spre deosebire de el, pentru ca la un moment dat, față de intervenția mamei, pârâtul să-i spună „Du-te dracu de ...”, „Taci dracu de ... ordinară”.

Ce a spus instanţa

Instanța a apreciat că se impune emiterea ordinului de protecție în favoarea femeii pentru o perioadă de 3 luni prin care pârâtul-agresor să fie obligat la păstrarea unei distanțe față de reclamantă, dar și copilul acestora, de 100 metri, totodată, apreciază că se impune ca pârâtul să fie obligat la păstrarea distanței și față de locul de muncă al victimei și față de unitatea de învățământ a victimei minorului. Acesta a fost obligat să urmeze și consiliere psihologică și psihoterapie.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un neica nimeni!
0
0
Da cunosc personajul
0
0
Este vorba de Marius Dicu!Nu are treaba cu club Crush!Era doar paznic acolo la sora sa!
0
0
Este vorba de Marius Dicu de la club Crush !
0
0
Poate ca doamna in cauza chiar este curva ordinara, poate chiar e lenesa, dsr asta nu-ti da dreptul, ca barbat sa te injosesti in asa fel incat sa-ti periclitezi integritatea personala purtandu-te ca un animal, din instinct, bai carnatul. Faci de ras partea masculina, muta-te-n padure!
1
0
Sotul a facut circ de fata cu alte doamne sa le atraga atentia ,si disponibilitatea lui asa cum fac toti derbedeii needucati care nu-si respecta familia jignindu-si sotia ei se considera zmei dar de fapt sunt niste greseli ale naturii
1
2
cica paza 30 zile ce idioti exista pe lume .Tu ai idee de costuri sau vorbiti ca nebunii?
2
0
Nu stati in stand-by, acel ordin stiti si voi ca e egal cu zero. Puneti paza fizica in apropierea femeii, macar 30 zile. Inclusiv, vorbesc pt Politia locala...nu mai paziti panselutele sau asteptati la colt sa faceti poze la masini parcate pe unde pot si ele. Interveniti fizic in apararea cetateanului, nu HARTII, ca de astea suntem satui!
8
1
Cand vor intelege acesti arierati ca femeea nu e proprietatea lor chiar daca sunt casatoriti ?? Cand vor intelege sa se poarte civilizat ca nu mai suntem in epoca de piatra sa domine forta ?? Mamele de baieti ar trebui sa i educe ca din familie pleaca totul .sau mai bine nu mai faceti dobitoci
17
2
S-a rezolvat. Ordin de protectie. E ca si moarta.
7
1
Muye mokanes tzigoina fagabou
4
7
Smardoi cu femei...hhhhhh. bate te mai cu barbati...... dobiticule...
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108