REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Bătută de un pensionar în autobuz pentru că fuma ţigară electronică - video!

Bătută de un pensionar în autobuz pentru că fuma ţigară electronică - video!

Replica API 15 aprilie 2015 | 00:01 269

Un filmuleţ a devenit viral pe internet, având peste 2.000 de distribuiri. Acesta a fost postat pe Facebook de către utilizatorul Dan Alecu.

Scenele au fost surprinse într-un mijloc de transport în comun din capitală, când o femeie folosea ţigara electronică, lucru ce i-a supărat pe ceilalţi călători, mai toţi trecuţi bine de prima tinereţe. Au început s-o jignească, ea ripostând şi de aici s-a ajuns la lovituri. Femeia a fost bruscată, în cele din urmă intervenind cei din jur.

Reacţiile nu au întârziat să apară pe internet, părerile fiind împărţite. Dacă unii o acuzau pe femeie că e lipsită de bun simţ, alţii spuneau că puteau să-i vorbească frumos încă de la bun început.

"Ce ruşine de femeie..."

"România, trezeşte-te! Sunteţi nişte ruşini, vă bateţi între voi pentru că sunteţi încuiaţi la minte, nu va ajută creierul. Mi-e scârbă şi ruşine de oamenii pe care îi văd în ziua de azi în ţară în care ar trebui să vin cu plăcere în vacanţă. Moşii ăia ar trebui arestaţi, nu ştiţi altceva decât să înjuraţi şi să daţi, aţi uitat ce e ăla respect"

"Sunt curios: dacă era un bărbat de 2 m înălţime, aceeaşi reacţie o aveau?? Suntem mult prea înapoiaţi pentru a face diferenţa între fum şi abur. Asta e mentalitatea românilor. Şi reacţiile celor trecuţi de o anumită vârstă. Mă gândesc dacă îl locul femeii erau fetele sau nepoatele lor.. Aceeaşi reacţie o aveau.. Sunt mult prea impulsivi de la o vârstă şi cred că le ştiu pe toate, totuşi cred că au uitat noţiunea timpului, şi faptul că suntem în 2015.. Foarte urâtă reacţia celor din jur"

"Cum să fumezi în autobuz? Dă-o în ... mea de capră"

"La cum miroase în transportul în comun, cred că acea ţigară o putem asocia cu un odorizant. Sincer"

"Cu ce drept şi cine se crede ea să fumeze în autobuz în care e chiar şi un afiş ce indică accesul interzis al fumatului? Da, normal că ea e de vină!"

"Ţigara electronică este permisă şi în avion, în locuri publice şi chiar şi în autobuze... Ţigara electronică produce abur cu miros aromat... nu produce fum sau substanţe cancerigene, asta 1 la mâna... 2 la mâna nu te apuci să baţi o femeie care din câte se vede nu este în stare nici să se apere... 3 la mâna.. atitudine de rahat din partea cetăţenilor... de aceea se fură, se bat, se omoară pe străzi, pentru că nimeni nu ia atitudine!!!!!!"

"Ce fac pensionarii de plictiseală"

"Oameni fără scrupule, degeaba au îmbătrânit, sunt bătrâni şi fără minte! Spiritul de turmă învinge totdeauna...."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272