REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

BĂTUTĂ în parc de iubit, după ce a fost surprinsă în TANDREȚURI cu un alt BĂRBAT: a cerut ordin de protecţie, dar s-a răzgândit!

BĂTUTĂ în parc de iubit, după ce a fost surprinsă în TANDREȚURI cu un alt BĂRBAT: a cerut ordin de protecţie, dar s-a răzgândit!

Replica API 9 septembrie 2019 | 00:00 494

La Mangalia:

La Mangalia:

Tragicomedie la Mangalia! O femeie a cerut ordin de protecție pe numele iubitului care a bătut-o în parc, după ce un... necunoscut a luat-o de gât și a început s-o sărute, de față cu partenerul de viață! Femeia a revenit la sentimente mai bune şi l-a convins pe concubin că nu-l cunoaște pe bărbatul care a luat-o în brațe, în timp ce se afla pe bancă.

Pe 23 august, polițiștii din Mangalia au fost sesizați de către o femeie de faptul că a fost bătută în parc de concubinul acesteia. Victima îl acuza pe iubit că a exercitat acte de violență fizică asupra sa. Apreciindu-se de către organele judiciare că există un risc iminent asupra vieții și integrității fizice a persoanei vătămate, procurorii au solicitat ordin de protecție la Judecătoria Mangalia. La termenul din 27 august, însă, surpriză: femeia s-a răzgândit. A povestit magistraților că, la data incidentului, fiind în stare de ebrietate pe o bancă, un individ s-a așezat lângă ea, a luat-o de gât și a pupat-o pe obraz. Fiind în zonă, iubitul a acuzat-o de o relație extraconjugală și i-a tras două palme, iar apoi un pumn în față, reproșându-i situația creată. Numai că agresorul a înțeles, în cele din urmă situația, și s-au împăcat, așa că a fost retrasă și cererea privind emiterea ordinului de protecție.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dau bani cu dobinda 30 la suta cu garantie sau fara
0
1
Sa. Va. Dau. Muie. Replica
0
0
astazi si ele sunt!
0
0
Perfecta dreptate! Nu sunt stapanii nimanui, dar atunci cand partenera, iubita, sotia, nu are gram de respect, nu are principii, nu are moralitate, nu are nimic sfant cum poti fi indiferent!? Infidelitatea este scrisa in ADN ul feminin...Centuristele au mai multa onoare decat multe femei... Ce mare dreptate avea Napoleon!!!
4
3
Pai cine te-a pus ma nene sa o faci pe "iubi"patroana de gradinita,tu nu stiai ca pe acolo vin tot felul de tatici adica de tentatii si ca femeia are intotdeauna dreptate in fata legi pentru ca ea este "o fiinta gigasa si plapanda pe care nu ai voie sa o atingi nici cu o floare".
8
2
Mai jurnalista lui peste. Cum poate fi extraconjugala o alta relatie daca nu esti casatorita? Habar n-ai limba romana, jurnalisto. Apuca-te de videochat mai bine..,
4
0
Cateaua pana nu salta coada cainele nu se baga
5
1
Dancila proasta satului
2
3
nu-l cunostea pe ala? pe bune? pe ala sigur il cunostea, ca doar nu e catea sa se linga-n bot cu un alt dulau imediat ce se vad, clar ca pe ala il cunostea, dar ca sa scape de acuze a zis ca nu-l cunostea. Si ce ati fi vrut sa faca acel barbat? sa o felicite? putea sa nu o bata si sa scape de ea
7
0
Barbatii nu sunt stapanii femeilor. trebuie sa inteleaga acest lucru si sa le lase sa se frece cu cine vor ele ca daca prostanul nu stie sa dea bine apare altul. Mai ales daca celalalt plateste mai bine, oricum spalata e ca si noua decat o pasarica nespalata si credincioasa cu flocaraia la bulb , mai bine una folosita des de mai multi si curata epilata cu labiile numai bune de lins. Si eu eram beata ca asta odata si mi a dat strainul 200 de euro dupa ce m a frecat bine ca era statut avea oualele pline si palosut intarit nu ca rama lu barbatumeu.
12
8
Chiar daca ar fi fost femeia de accord cu o alta relatie,asta inseamna ca de fapt nu mai tine la fostul si degeaba folosesti forta ca idiotul.Preferi sa stai cu o femeie care te dispretuieste dar o face in secret,sau mai bine sa-si vada fiecare de viata lui?Cand in afara legitimei aparari un barbat foloseste forta,vorbim de o descalificare.Ala nu mai e barbat,ci un cacatel labil psihic .
12
3
Comentariile de nai jos si aprecierile in afara de "LENI" sunt semnificative pentru societatea romaneasca:Evul mediu,primitivism,salbaticie,inapoiere,obscurantism,misoginism.Zictir !
8
9
Barbatii nu sunt stapanii femeilor. Trebuie sa inteleaga acest lucru.
11
17
trebuia si batuta si fotuta sa se invete minte.
10
4
Vor cercificat cu berbecul ce plateste facturi,umple frigiderul,schimba intrerupatoare dar tandreturi cu cine vor ele.Unde esti tu Dinca cu cazanul tau?
19
9
Frate dk nu i spargeam carena, mama lor de curve jegoase! Sunt marinar si numai de curve am dat! am niste baieti le am dat 100 Euro si dk nu a batuto de a sarit sangele in ea.
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614